current views are: 7

18 Ιουνίου 2018
Δημοσίευση06:21

Συνελήφθη στην Πεντέλη ο Κώστας Μπαρμπαρούσης

Κρυβόταν σε σπίτι φίλης του

Δημοσίευση 06:21’

Κρυβόταν σε σπίτι φίλης του

Δύο 24ωρα μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε την Παρασκευή εις βάρος του λογω του χουντικού παραληρήματος, ο διαγραφείς βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Κώστας Μπαρμπαρούσης έπεσε στα χέρια της αστυνομίας στην περιοχή της Πεντέλης, και όχι στην Αιτωλοακαρνανία, όπου αναζητούνταν τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κρυβόταν σε σπίτι φίλης του στην Παλαιά Πεντέλη, όπου εντοπίστηκε έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση ανδρών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, τους οποίους ακολούθησε πειθήνια, όταν του το ζήτησαν. Θα οδηγηθεί στις δικαστικές Αρχές, αν και έχει παρέλθει το αυτόφωρο. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Κώστας Μπαρμπαρούσης απέφυγε να χρησιμοποιήσει το εθνικό οδικό δίκτυο, υπό τον φόβο των μπλόκων που είχε στήσει η Αστυνομία. Ως εκ τούτου, και γνωρίζοντας πολύ καλά την περιοχή του, έφτασε στην Πεντέλη το απόγευμα της Κυριακής από επαρχιακούς δρόμους και παραδρόμους.

Η δικογραφία που έχει σχηματισθεί σε βάρος του από την εισαγγελία Αθηνών, περιλαμβάνει μεν τις βαρύτατες κατηγορίες ποπυ αφορούσεν σε πράξεις «προπαρασκευαστικές εσχάτης προδοσίας» αλλά αναμένεται να «εμπλουτισθεί» και από αδικήματα τα οποία ο διαγραφείς από τη Χ.Α βουλευτής διέπραξε κατά την απόπειρα διαφυγής του από τα μπλόκα της ΕΛΑΣ, εποχούμενος μάλιστα στο βουλευτικό αυτοκίνητο.

Ως εκ τούτου αστυνομικοί που συμμετείχαν στα μπλόκα της αστυνομίας έχουν κληθεί να καταθέσουν όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην Εθνική οδό Αθηνών – Πατρών καθώς και στην Ιόνια οδό, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης σύλληψής του, από την οποία ο Κ. Μπαρμπαρούσης τελικώς διέφυγε αναπτύσσοντας ιλιγγιώδεις ταχύτητες που ξεπέρασαν τα 180 χιλιόμετρα την ώρα φθάνοντας στο σημείο, κατά πληροφορίες, ακόμη και να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή των αστυνομικών που επιχειρούσαν επί τόπου.

Διαβάστε επίσης: 
►Με το βουλευτικό αυτοκίνητο ξέφυγε ο Μπαρμπαρούσης από τα μπλόκα της αστυνομίας


σχετικα αρθρα