current views are: 9

20 Ιουνίου 2018
Δημοσίευση04:21

Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό των κακοποιών που δραπέτευσαν από την Αργυρούπολη

Αστυνομικοί έδειχναν φωτογραφίες ακόμη και σε εθελοντές πυροσβέστες

Δημοσίευση 04:21’

Αστυνομικοί έδειχναν φωτογραφίες ακόμη και σε εθελοντές πυροσβέστες

Σε πλήρη εξέλιξη αλλά δίχως ακόμη αποτέλεσμα, βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό των τριών επικίνδυνων κακοποιών που κατάφεραν να λιμάρουν τα κάγκελα από το κρατητήριο του αστυνομικού τμήματος Αργυρούπολης και να κατέβουν δέκα μέτρα από τις σωληνώσεις και να απελευθερωθούν.

Απο την πρώτη στιγμή σχηματίστηκαν ομάδες έρευνας από την ασφάλεια και την Άμεση Δράση για τον εντοπισμό τους στα νότια προάστια, με αστυνομικούς να δείχνουν φωτογραφίες τους ακόμη και σε εθελοντές πυροσβέστες στα πυροφυλάκια του Υμηττού και να τους ζητούν να τους καλέσουν σε περίπτωση που αντιληφθούν ύποπτες κινήσεις.

Η φωτογραφία έχει διαμοιραστεί και σε άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που κινούνται στην περιοχή.  Η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, σε ανακοίνωσή της για το θέμα κατήγγειλε “την  ακαταλληλότητα του κτιρίου που στεγάζεται το Α.Τ. & Τ.Α. Αργυρούπολης γι’ αυτό το λόγο και έκανε συναντήσεις με τον Δήμαρχο Ελληνικού Αργυρούπολης κ. Ιωάννη ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟ προκειμένου να βρεθούν κατάλληλες κτιριακές εγκαταστάσεις”, ενώ παράλληλα τονίζει πως,  η “αποδυνάμωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ν/Α Αττικής που έχει σαν αποτέλεσμα την ελλιπή αστυνόμευση των περιοχών της περιφέρειας Ν/Α Αττικής καθώς και τη μη εύρυθμη λειτουργία αυτών όταν πολλές φορές υπάρχει έλλειψη φρουράς κρατητηρίου και σκοπού καταστήματος”.
 


σχετικα αρθρα