ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακιστέος ο Σώρρας - Φυγαδεύτηκε μέσα από το πάρκο

Δημοσίευση 21 Ιουνίου 2018, 07:42 / Ανανεώθηκε 21 Ιουνίου 2018, 15:47
Προφυλακιστέος ο Σώρρας -  Φυγαδεύτηκε μέσα από το πάρκο
Facebook Twitter Whatsapp

Ο ιδρυτής της Ελλήνων Συνέλευσις κατηγορείται για σωρεία κακουργηματικών πράξεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο. Την ίδια ώρα, έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων παραμένουν περίπου 500 οπαδοί του.

Ο Αρτέμης Σώρρας φέρεται να αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του προσάπτονται, υποστήριζοντας πως είναι έωλο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, όπως αναφέρει το lawandorder.gr, ο Αρτέμης Σώρρας  προτίθεται να ζητήσει την άρση της προφυλάκισης του με προσφυγή που θα καταθέσει στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Εν τω μεταξύ, οι οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα από νωρίς το πρωί είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, κρατώντας πανό που ανέγραφαν αυτά για τα οποία κατηγορείται ο επικεφαλής της Ελλήνων Συνέλευσις και ζητούσαν την απελευθέρωσή του.

Σημειώνεται πως αμέσως μετά το πέρας της απολογίας του, ο ιδρυτής της «Ελλήνων Συνέλευσις» αποχώρησε με χειροπέδες στα χέρια, συνοδευόμενος από αστυνομικές δυνάμεις, μέσα από παράπλευρο πάρκο προκειμένου να μην έρθει σε επαφή με τους συγκεντρωμένους οπαδούς.

Υπενθυμίζεται πως ο Αρτέμης Σώρρας κατηγορείται για σωρεία κακουργηματικών πράξεων, σχετικά με τη δράση του πολιτικού φορέα που ακόμη ισχυρίζεται πως μπορεί να λύσει το οικονομικό πρόβλημα της χώρας.

Μάλιστα, οι συγκεκριμένες πράξεις που αποδίδονται από τη Δικαιοσύνη στον Αρτέμη Σώρρα είναι σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, γεγονός που τον φέρνει αντιμέτωπο με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στο lawandorder.gr.