current views are: 9

24 Ιουνίου 2018
Δημοσίευση05:28

Συνεχίζεται η κακοκαιρία και σήμερα – Σε ποιες περιοχές θα «χτυπήσει»

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

Δημοσίευση 05:28’

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

Σποραδικές βροχές και καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές αναμένονται σήμερα το πρωί στη Χαλκιδική, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια, και το μεσημέρι και το απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά πλην της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. 

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, σήμερα προβλέπονται:

Στην Αττική, ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά και τοπικές βροχές, βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά και το θερμόμετρο από 19 έως 26 βαθμούς.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 13 έως 27 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικά αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 15 έως 28 βαθμούς.
 
Στην Πελοπόννησο, παροδικές νεφώσεις με τοπικά ισχυρές βροχές ή καταιγίδες το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 13 έως 29 βαθμούς.
                                                                                                 
Στα Κύθηρα, ήλιος με πρόσκαιρη συννεφιά και η θερμοκρασία έως 27 βαθμούς.
 
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και λίγες βροχές στα ορεινά της Κρήτης, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 20 έως 29 βαθμούς.
 
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, ήλιος με παροδική συννεφιά και τοπικές βροχές στα βόρεια, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία έως 30 βαθμούς.
 
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 17 έως 28 βαθμούς.


σχετικα αρθρα