current views are: 7

24 Ιουνίου 2018
Δημοσίευση20:37

Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στην Κοζάνη

Κατασχέθηκαν 41 κιλά και 570 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Δημοσίευση 20:37’

Κατασχέθηκαν 41 κιλά και 570 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Σε δύο συλλήψεις για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης σε περιοχή της Κοζάνης, προχώρησαν χθες αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Καστοριάς και της ομάδας πάταξης διασυνοριακού εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε) του τμήματος συνοριακής φύλαξης Μεσοποταμίας.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και σε συνέχεια αξιοποίησης στοιχείων, οι άνδρες της αστυνομίας ακινητοποίησαν ιδιωτικής χρήσης επιβατηγό όχημα, με οδηγό ένα 53χρονο και συνοδηγό έναν 38χρονο, ξένης υπηκοότητας και οι δύο, και κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν εντός αυτού δύο τσουβάλια, που περιείχαν 36 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης. Συνολικά κατασχέθηκαν 41 κιλά και 570 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, το αυτοκίνητο, τρία κινητά τηλέφωνα, χρηματικό ποσό 120 ευρώ και μία κάρτα sim.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το τμήμα δίωξης ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Καστοριάς, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της περιοχής.


σχετικα αρθρα