current views are: 8

27 Ιουνίου 2018
Δημοσίευση06:56

Νεκρός ο «νονός» της νύχτας που πυροβόλησαν στο Π. Φάληρο

Οι δράστες εκτέλεσαν συμβόλαιο θανάτου

Δημοσίευση 06:56’

Οι δράστες εκτέλεσαν συμβόλαιο θανάτου

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 45χρονος που πυροβόλησαν νωρίτερα άγνωστοι στη συμβολή των οδών Αίαντος και Ναϊάδων στο Παλαιό Φάληρο.

Το θύμα, το οποίο πάλεψε με τους εκτελεστές του, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βαρύτατα τραυματιμένος στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νικαιας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, υπέκυψε.

Όλα εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τις 10:00, όταν κουκουλοφόροι πλησίασαν τον 45χρονο άνδρα και άρχισαν να τον πυροβολούν με καλάσνικοφ και πιστόλι. Ο τραυματίας απάντησε στους πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα να εξελιχθεί μια «μάχη» στη μέση του δρόμου.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί, οι οποίοι εντόπισαν αιμόφυρτο στον δρόμο τον άνδρα, ο οποίος είχε δίπλα του ένα όπλο, ενώ στον δρόμο βρέθηκαν πολλοί κάλυκες.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου, καθώς το θύμα της επίθεσης είναι γνωστός «νονός» της νύχτας, που αποφυλακίστηκε πρόσφατα και εμπλέκεται στην υπόθεση δολοφονίας του Βασίλη Στεφανάκου. 

Όπως έγινε γνωστό, σε βάρος του θύματος εκκρεμμούσε συμβόλαιο θανάτου αξίας 50.000 ευρώ και στο παρελθόν είχαν επιχειρήσει ξανά να τον δολοφονήσουν μέσα στις φυλακές.

 


σχετικα αρθρα