ΕΛΛΑΔΑ

Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών και κατοχή εκρηκτικών υλών

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 30 Ιουνίου 2018, 21:56 / Ανανεώθηκε 30 Ιουνίου 2018, 21:35
Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών και κατοχή εκρηκτικών υλών
Facebook Twitter Whatsapp
Τι εντόπισαν οι αστυνομικοί

Χειροπέδες σε ένα 27χρονο από την περιοχή Υπαπαντή στην Κάλυμνο, πέρασαν αστυνομικοί της ασφάλειας, καθώς στην κατοχή του και μετά από έρευνα στο σπίτι του, εντοπίστηκαν  4 κιλά και 870 γραμμάρια ακατέργαστη δυναμίτιδα, 4 κιλά και 850 γραμμάρια λίπασμα εμποτισμένο με πετρέλαιο σε φάση παρασκευής δυναμίτιδας και 5 πυροκροτητές.

Στο πλαίσιο της έρευνας εντοπίστηκαν επίσης στους χώρους του σπιτιού 2,8 γραμμάτια κάνναβης, 4 τρίφτες για κάνναβη, μια ξιφολόγχη, 3 γεμιστήρες πολεμικού όπλου G3, μαχαίρι με λάμα μήκους δέκα εκατοστών.

Κατά τη διάρκεια της σύλληψής τους στο σπίτι μαζί του ήταν και μια αλλοδαπή γυναίκα ηλικίας 37 ετών. Ακολούθησε έρευνα και στο δικό της σπίτι παρουσία εισαγγελέα όπου και εντοπίστηκαν 12 γραμμάρια κάνναβης σε δέκα πλαστικές συσκευασίες, 628 δισκία άγνωστης χημικής σύστασης, τα οποία είχε προμηθευτεί και εισάγει από το εξωτερικό και μια μεταλλική πίπα καπνίσματος κάνναβης.

Σε  βάρος τους σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση, παράνομης κατοχής οπλών και εκρηκτικών υλών.