Οι σαγιονάρες που βλέπεις στη φωτό διεκδικούν μια θέση στο πολυτελές βάθρο δίπλα στα ψηλοτάκουνα που φέρουν την υπογραφή διάσημων σχεδιαστών και, ναι, σωστά διάβασες, κοστίζουν 18.000 δολάρια. Έχε χάρη που είναι για καλό σκοπό! Αν αναρωτιέσαι γιατί κοστίζουν τόσο, όχι, δεν έχουν κόκκινη σόλα, ούτε είναι διακοσμημένες με διαμάντια. Τα flip-flops με τα ψυχεδελικά σχέδια είναι δημιουργία της eco-friendly εταιρείας υποδημάτων "Chipkos" και είναι ζωγραφισμένες στο χέρι από τον διάσημο καλλιτέχνη David Palmer.

Με κάθε ζευγάρι από αυτές τις σαγιονάρες-έργο τέχνης που πωλείται (οι οποίες, σημειωτέον, όντως συνοδεύονται από μια πολυτελή προθήκη από μαόνι και γυαλί), η εταιρεία "υιοθετεί" περίπου 10 στρέμματα τροπικού δάσους στην Costa Rica.

Και επειδή το ποσόν, όπως και να το κάνουμε, είναι "τσουχτερό", ο αγοραστής θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει προσωπικά τον κύριο Palmer, θα απολαύσει δύο διανυκτερεύσεις στο luxurius, "πράσινο" Montage Hotel στο Beverly Hills και θα λάβει ένα (ακόμα) μοναδικό, χειροποίητο έργο με την υπογραφή του David Palmer.

Για να δούμε ποιοι θα είναι εκείνοι που θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη...ΠΗΓΗ: stylista.gr