ΕΛΛΑΔΑ

Συμβολικός αποκλεισμός από αστυνομικούς της διεύθυνσης επιχειρήσεων Αττικής

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 11 Ιουλίου 2018, 16:56 / Ανανεώθηκε 12 Ιουλίου 2018, 18:39
Συμβολικός αποκλεισμός από αστυνομικούς της διεύθυνσης επιχειρήσεων Αττικής
Facebook Twitter Whatsapp

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για  την αποδυνάμωση υπηρεσιών, την διασπορά δυνάμεων σε όλη τη χώρα σε περίοδο αδειών αλλά και τις αυξημένες απαιτήσεις της ηγεσίας του σώματος

Παράσταση διαμαρτυρίας και συμβολικό αποκλεισμό της διεύθυνσης αστυνομικών επιχειρήσεων Αττικής στην Καισαριανή, πραγματοποίησαν αστυνομικοί της ένωσης Αθήνας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για  την αποδυνάμωση υπηρεσιών, την διασπορά δυνάμεων σε όλη τη χώρα σε περίοδο αδειών αλλά και τις αυξημένες απαιτήσεις της ηγεσίας του σώματος.


 
Αυτή ήταν μόνο μία από την σειρά ενεργειών που έχουν προγραμματίσει για το προσεχές διάστημα, όπως συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε ΓΑΔΑ και αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αθήνας, Δημοσθένης Πάκος,«Θα κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις μας με δράσεις σε κάθε Υπηρεσία που υφίσταται αυτές τις συνθήκες «γαλέρας», είτε στην έδρα του οποιουδήποτε υπευθύνου. Δεν θα μας σταματήσει η θερινή περίοδος, θα κάνουμε το παν για την αξιοπρέπειά μας. Συνάδελφοι αν δεν μας νιώσουν δε θα μας φοβηθούν ποτέ, η αξιοπρέπεια του αστυνομικού δεν είναι υπό διαπραγμάτευση».