ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία προς την Αμερικανική πρεσβεία για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ

Δημοσίευση 11 Ιουλίου 2018, 19:15 / Ανανεώθηκε 12 Ιουλίου 2018, 18:37
Πορεία προς την Αμερικανική πρεσβεία για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ
Facebook Twitter Whatsapp

Όπως σημειώνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τα συλλαλητήρια αυτά γίνονται με αφορμή τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, η οποία «αποτελεί ένα νέο μεγάλο βήμα κλιμάκωσης του πολεμικού κινδύνου και των πολεμικών προετοιμασιών από την πλευρά των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και των συμμάχων τους»

Πορεία  στα Προπύλαια πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς στο πλαίσιο της σημερινής συνάντησης κορυφής του συμβουλίου του ΝΑΤΟ με τους αρχηγούς κρατών.

Όπως σημειώνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τα συλλαλητήρια αυτά γίνονται με αφορμή τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, η οποία «αποτελεί ένα νέο μεγάλο βήμα κλιμάκωσης του πολεμικού κινδύνου και των πολεμικών προετοιμασιών από την πλευρά των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και των συμμάχων τους».

Η σύνοδος αναμένεται να λάβει σημαντικές αποφάσεις, με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και όσους συμμετέχουν στα συλλαλητήρια να κατηγορεί την ελληνική κυβέρνηση ότι «ευθυγραμμίζεται» με αυτή την «επικίνδυνη πολεμοκάπηλη πολιτική».

Επίσης, τονίζει ότι τα συλλαλητήρια αυτά αποτελούν βήμα στην ανάπτυξη ενός αντιπολεμικού, αντιιμπεριαλιστικού, αντικυβερνητικού κινήματος, προκειμένου να φύγει η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ.