ΕΛΛΑΔΑ

Μαστροποί στην Κατερίνη δήλωναν αγρότες για να δικαιολογούν το «μαύρο» χρήμα

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 12 Ιουλίου 2018, 08:09 / Ανανεώθηκε 17 Ιουλίου 2018, 11:20
Μαστροποί στην Κατερίνη δήλωναν αγρότες για να δικαιολογούν το «μαύρο» χρήμα
Facebook Twitter Whatsapp

Στη δικογραφία εμπλέκονται ακόμη πέντε άτομα που μετέφεραν τις γυναίκες στους χώρους των «ραντεβού» και αναζητούσαν νέους «πελάτες» και ιερόδουλες

Ως εργαζόμενη σε αγρόκτημα που διατηρούσε ένας 47χρονος συνεργός της, προκειμένου να δικαιολογεί τα χρήματα που έβγαζε απο την έκδοση γυναικών στην πορνεία, εμφανίζονταν μια 45χρονη. Μαζί τους συνελήφθησαν ένας 59χρονος, ένας 55χρονος και ένας 37χρονος που είχαν συστήσει συμμορία που εξέδιδε  γυναίκες απο τον περασμένο Μάιο.
 
Τα μέλη της σπείρας κανόνιζαν τις συναντήσεις των εκδιδόμενων γυναικών με τους «πελάτες» σε διαμέρισμα και χώρο καταστήματος που χρησιμοποιούσαν, καθώς και σε δωμάτια ξενοδοχείων. Σε έρευνες που διενήργησαν στελέχη της ασφάλειας στα σπίτια τους  κατασχέθηκαν 7.825 ευρώ, 6 κινητά τηλέφωνα, μπλοκ σημειώσεων με τα ραντεβού  και ονόματα «πελατών».

Στη δικογραφία εμπλέκονται ακόμη πέντε άτομα που μετέφεραν τις γυναίκες στους χώρους των «ραντεβού» και αναζητούσαν νέους «πελάτες» και ιερόδουλες. Επίσης ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 4 αλλοδαπών γυναικών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων.