ΕΛΛΑΔΑ

Διακοπή και ένταση στη δίκη για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Δημοσίευση 12 Ιουλίου 2018, 09:11 / Ανανεώθηκε 17 Ιουλίου 2018, 11:44
Διακοπή και ένταση στη δίκη για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Facebook Twitter Whatsapp

Ξεχειλίζει η οργή των συγγενών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Για την ερχόμενη Τρίτη 17 Ιουλίου διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, λόγω ασθένειας του συνήγορου υπεράσπισης του 58χρονου κατηγορουμένου Εμ. Σοροπίδη. Στο δικαστήριο εστάλη ιατρική βεβαίωση, η οποία βεβαίωνε το πρόβλημα υγείας του συνηγόρου.

Νωρίτερα, ένταση επικράτησε με την οργή των συγγενών να ξεχειλίζει στη θέα του 58χρονου καθ' ομολογίαν δράστη της εγκληματικής ενέργειας.

Κατά την προσαγωγή του κατηγορούμενου στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, ενώπιον του οποίου συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη η ακροαματική διαδικασία, οι συγγενείς του θύματος μόλις τον είδαν δεν άντεξαν και ξέπασαν εναντίον του. 

Μοναδικό αίτημα της οικογένειας της Δώρας Ζέμπερη είναι η τιμωρία του δράστη από τον οποίο όμως, περιμένουν να πει όλη την αλήθιεα και να μην αφήσει καμία σκιά στην υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η διαδικασία συνεχίζεται σήμερα με την εξέταση μαρτύρων, ενώ αναμένεται και η απόφαση του δικαστηρίου μετά το αίτημα της υπεράσπισης και της πολιτικής αγωγής για εξέταση και του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας, ο οποίος έχει κάνει λόγο στην πραγματογνωμοσύνη του και για ίχνη που ενδεχομένως οδηγούν στο συμπέρασμα πως στη σκηνή του φόνου ήταν παρών και άλλο πρόσωπο, εκτός από τον κατηγορούμενο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και σήμερα τα μέτρα ασφαλείας είναι ιδιαίτερα αυστηρά προς αποφυγή επεισοδίων. 

Διαβάστε και άλλα ρεπορτάζ στο lawandorder.gr.