current views are: 13

12 Ιουλίου 2018
Δημοσίευση11:43

Συγγνώμη για τις κατάρες της σε αστυνομικούς ζητά η μητέρα της Δ. Ζέμπερη

“Άτυχη στιγμή”

Δημοσίευση 11:43’

“Άτυχη στιγμή”

Συγγνώμη ζητά η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη για τη φραστική επίθεση σε βάρος αστυνομικών, που συνόδευαν τον καθ’ ομολογίαν του δολοφόνο της κόρης της. Έκανε λόγο για “άτυχη στιγμή” μέσω του συνηγόρου της. 

«Οι ύβρεις και οι κατάρες απέναντι σε αστυνομικούς ήταν μία ατυχής στιγμή πάνω στον πόνο και στην οργή μου στη θέα του δολοφόνου του παιδιού μου και σε καμία περίπτωση δεν τις εννοώ. Γι’ αυτό ζητώ δημόσια συγνώμη απέναντι στους αστυνομικούς, που με αυταπάρνηση προσφέρουν στην πατρίδα» ανέφερε η μητέρα της 32χρόνης εφοριακού.

Λίγω νωρίτερα ο πατέρας της άτυχης εφοριακού προσπάθησαν να επιτεθούν στον κατηγορούμενο, αλλά οι αστυνομικοί ενήργησαν και αυτήν τη φορά πυροσβεστικά και δεν τους άφησαν να τον πλησιάσουν, ενώ η μητέρα τους είχε επιτεθεί με ύβρεις. 

«Τέτοιοι είστε, προστατεύετε δολοφόνους.  Με ποιο δικαίωμα αφαίρεσε τη ζωή του παιδιού μου; Μόνο ο Θεός έχει δικαίωμα να αφαιρεί ζωές, όχι αυτός ο σατανάς, που τον έχετε και τον φυλάτε! Παιδιά δεν έχετε; Εγγόνια; Αδελφές; Ντροπή σας! Αίσχος. Αυτοί είστε, να προστατεύετε τους φονιάδες».


σχετικα αρθρα