Παρασκευή 19 Αυγούστου

Κριός

Η Σελήνη από τον Ταύρο σχηματίζει όψη τριγώνου με την Αφροδίτη. Αυτό μπορεί να έχει θετικό αποτέλεσμα σε κάποιο οικονομικό ζήτημα.
Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σχηματίζει όψη τριγώνου με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη. Κάποιο θέμα σχετικά με την κατοικία ή την οικογένεια προχωράει.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη, μια όψη που μπορεί να σε κάνει να συνδεθείς πλήρως με το υποσυνείδητό σου και να ανακαλύψεις ενδιαφέροντα πράγματα. Το σημαντικότερο είναι ότι αυτή η επικοινωνία με τον εαυτό σου σε ηρεμεί κάθε φορά. Μήπως να την εφάρμοζες πιο τακτικά;

Καρκίνος

Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη μπορεί να σου φέρει μια γνωριμία που στο μέλλον να αποδειχτεί χρήσιμη για τα επαγγελματικά σου. Επίσης, παίζει κάποιο οικονομικό όφελος.

Λέων

Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη δείχνει ότι η μέρα μπορεί να είναι εξαιρετική για τα επαγγελματικά σου. Η Αφροδίτη μάλιστα βρίσκεται στο ζώδιό σου, ακόμα καλύτερα δηλαδή.

Παρθένος

Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη φέρνει την ψυχική ισορροπία που χρειάζεσαι. Και αυτό προκύπτει μάλλον επειδή ακούς τις ανάγκες σου τώρα τελευταία.

Ζυγός

Η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη, το οποίο έχει θετική επιρροή, ιδιαίτερα για την ψυχική σου ισορροπία. Σήμερα αυτά που πραγματικά χρειάζεσαι και επιθυμείς φωνάζουν να τους δώσεις σημασία.

Σκορπιός

Η Σελήνη και η Αφροδίτη ετοιμάζουν διαπραγματεύσεις για μια νέα συνεργασία. Όπως και να έχει, ευνοούν τα επαγγελματικά σου.

Τοξότης

Το θετικό τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη αφορά τα επαγγελματικά σου, κυρίως. Αλλά πρόκειται για μια ιδιαίτερα αισιόδοξη όψη γενικότερα, αφού η Αφροδίτη βρίσκεται στον ένατο οίκο σου της αισιοδοξίας και της θετικότητας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη και η Αφροδίτη σήμερα μπορούν να σου εξασφαλίσουν μια άκρως ερωτική μέρα. Προφανώς όχι όμως, αν είσαι κλεισμένος στο σπίτι ή σε κάνα γραφείο.

Υδροχόος

Το τρίγωνο Σελήνης και Αφροδίτης φέρνει θετικά νέα για μια συνεργασία ή σχέση, η οποία, πιθανότατα, περνάει σε άλλο επίπεδο οικειότητας. Η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σου κάνει θαύματα.

Ιχθύες

Η Σελήνη και η Αφροδίτη συνεργάζονται για τα εργασιακά σου θέματα. Πολύ πιθανό μια πληροφορία να αλλάξει τη διάθεσή σου προς το καλύτερο.


Πηγή: LIFO.GR