ΕΛΛΑΔΑ

Βενετσάνου: Έβαλαν την υπογραφή μου σε κείμενο για τη Συμφωνία των Πρεσπών χωρίς να το γνωρίζω

Δημοσίευση 16 Ιουλίου 2018, 17:27 / Ανανεώθηκε 17 Ιουλίου 2018, 12:22
Βενετσάνου: Έβαλαν την υπογραφή μου σε κείμενο για τη Συμφωνία των Πρεσπών χωρίς να το γνωρίζω
Facebook Twitter Whatsapp

Σε ανάρτησή της στο facebook Βενετσιάνου αποκαλύπτει ότι εν αγνοία της κάποιοι έβαλαν την υπογραφή της στη λίστα των αριστερών διανοούμενων που στηρίζουν την συμφωνία στις Πρέσπες

Την τοποθέτηση της υπογραφής της σε κείμενο που εκθείαζε την συμφωνία των Πρεσπών, καταγγέλλει η καλλιτέχνης, Νένα Βενετσάνου.

Σε ανάρτησή της στο facebook η κ. Βενετσιάνου αποκαλύπτει ότι εν αγνοία της κάποιοι έβαλαν την υπογραφή της στη λίστα των αριστερών διανοούμενων που στηρίζουν την συμφωνία στις Πρέσπες, ενώ αναρωτιέται πόσο «γνήσιες είναι οι υπογραφές και των υπολοίπων ανθρώπων του πνεύματος και της Τέχνης κάτω από αυτό το κείμενο».

Ολόκληρη η ανάρτηση της Νένας Βενετσάνου

 Έμεινα έκπληκτη όταν είδα το όνομά μου να φιγουράρει κάτω από ένα κείμενο που εκθειάζει την συμφωνία των Πρεσπών. Αναρωτιέμαι και πόσο είναι γνήσιες οι υπογραφές και των υπολοίπων ανθρώπων του πνεύματος και της Τέχνης κάτω από αυτό το κείμενο! Αρνούμαι στον οποιονδήποτε το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το όνομά μου με τέτοιο θράσος κάτω από ένα κείμενο το οποίο ούτε διάβασα, ούτε το υπέγραψα ποτέ. Ποιοί είναι αυτοί που το εμπνεύστηκαν και ποιά σκοπιμότητα υπηρετούν στην πραγματικότητα; Θα ήθελα να παρακαλέσω όλους όσους είδαν το όνομά τους χωρίς να έχουν υπογράψει να το δημοσιοποιήσουν. Είναι σοβαρό. Και παρακαλώ να εκλάβουν την δημοσίευση του ονόματός μου ως συκοφαντία και βαθιά προσβολή της ακεραιότητάς μου. Όποιοι κι' αν εμπνεύστηκαν αυτή τη φάρσα είναι επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία. Η Δημοκρατία, η φιλία και η συνεργασία των λαών όχι μόνο δεν ωφελούνται από τέτοιες κινήσεις τσουβαλιάσματος των πνευματικών ανθρώπων , αλλά πληγώνονται θανάσιμα από αυτές.