Βόρειοι άνεμοι 7 και τοπικά 8 μποφόρ στο Αιγαίο.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 βαθμούς έως 35 Κελσίου. Στις ανατολικές παραθαλάσσιες περιοχές θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη  ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά.Οι άνεμοι μεταβλητοί 4 μποφόρ και τοπικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
   
Στην υπόλοιπη Ελλάδα:

Μακεδονία, Θράκη

Kαιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ορεινά. Aνεμοι: μεταβλητοί 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 34 και κατά τόπους έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιόνιου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος και μόνο τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στο βόρειο Ιόνιο και την Ηπειρο. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 37 και κατά τόπους έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος.Ανεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια βόρειοι βορειοανατολικοί τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: αίθριος. Ανεμοι: βόρειοι 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ. Θερμοκρασία: από 22 έως 30 και στη νότια Κρήτη έως 34 βαθμούς Κελσίου.
  
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: αίθριος. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και τοπικά στα νότια 8 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ.Θερμοκρασία: από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.