ΕΛΛΑΔΑ

Μετά 11 χρόνια αποχωρεί από την ΑΔΕΔΥ ο Σπ. Παπασπύρος

Δημοσίευση 21 Αυγούστου 2011, 11:02 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Μετά 11 χρόνια αποχωρεί από την ΑΔΕΔΥ ο Σπ. Παπασπύρος
Facebook Twitter Whatsapp
Μέχρι το τέλος Αυγούστου ανακοίνωσε ότι θα μείνει στο τιμόνι της ΑΔΕΔΥ ο Σπύρος Παπασπύρος με αποτέλεσμα το ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο των δημοσίων υπαλλήλων να κληθεί το Σεπτέμβριο να εκλέξει νέο πρόεδρο.
Μέχρι το τέλος Αυγούστου ανακοίνωσε ότι θα μείνει στο τιμόνι της ΑΔΕΔΥ ο Σπύρος Παπασπύρος με αποτέλεσμα το ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο των δημοσίων υπαλλήλων να κληθεί το Σεπτέμβριο να εκλέξει νέο πρόεδρο. Ο Σπ. Παπασπύρος μιλώντας στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία δηλώνει χαρακτηριστικά:  «Είμαι στη φάση της εξόδου. Μέχρι το τέλος Αυγούστου θα έχω φύγει».

Μετά από 11 ολόκληρα χρόνια ο κ. Παπασπύρος ο οποίος είχε διαδεχθεί το 2000 τον κ. Κουτσούκο εξηγεί ότι «
«Σε αυτές τις θέσεις δεν πρέπει να παραμένεις πάνω από οκτώ-εννιά χρόνια. Παρέμεινα για να δούμε τι θα γίνει με το μισθολογικό. Τώρα που το θέμα πάει για μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου, δεν θα το παρακολουθήσω...Θα παραμείνω για λίγο στην εκτελεστική επιτροπή για να ενημερώσω».

Στο τέλος της πορείας του στην ΑΔΕΔΥ δηλώνει απογοητευμένος: «Ακόμη κι όταν γίνονται εξαγγελίες για κριτήρια στελέχωσης με βάση τον επαγγελματισμό, η ιστορία των κομματικών, των πολιτευτών και όλων αυτών συνεχίζεται να μπλέκεται στην υπόθεση της δημόσιας διοίκησης. Και αυτό αναπαράγει το πελατειακό δίκτυο».