ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη ο πατροκτόνος της Αντίπαρου - Είχε διαφύγει στην Ισπανία μετά το έγκλημα

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 1 Αυγούστου 2018, 15:39 / Ανανεώθηκε 1 Αυγούστου 2018, 15:39
Συνελήφθη ο πατροκτόνος της Αντίπαρου - Είχε διαφύγει στην Ισπανία μετά το έγκλημα
Facebook Twitter Whatsapp
Τι είπε στην απολογία του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στη σύλληψη του 37χρονου που στις 22 Ιουλίου είχε σκοτώσει τον πατέρα του προχώρησαν άνδρες της ασφάλειας του αεροδρομίου. Ο 37χρονος μετά από διαπληκτισμό τον κάρφωσε με κατσαβίδι στην πλάτη και στην συνέχεια τον στραγγάλισε.

Ο άνδρας μετά την πράξη του είχε διαφύγει στην Ισπανία με πτήση από Πάρο για Αθήνα και από εκεί με την πρώτη πτήση για την Ισπανία.

Μετά την δολοφονία του 65χρου οι αστυνομικοί συνέλεξαν πληροφορίες και κατάφεραν να διαπιστώσουν πως ο 37χρονος, μετέβη από την Αντίπαρο στην Πάρο και απο εκεί με πτήση έφτασε στην Αθήνα. Άμεσα ενημερώθηκαν οι άνδρες της ασφάλειας του αεροδρομίου του «Ελευθέριος Βενιζέλος» που μετά από έρευνα διαπίστωσαν πως είχε φύγει στο εξωτερικό.

Καθ΄όλη την διάρκεια της παραμονής του στην Ισπανία βρισκόταν υπό παρακολούθηση και μόλις το βράδυ της Τρίτης πάτησε στην Αθήνα, συνελήφθη.

Ο άνδρας στην αρχική του κατάθεση στους αστυνομικούς υποστήριξε πως αιτία για την δολοφονία του πατέρα του ήταν οι οικονομικές προστριβές που είχαν, καθώς δεν του έδινε κάποια χρήματα που του ζητούσε.