Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική έκταση στη Νεάπολη Ηλείας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές και καίει κυρίως ελιές καλάμια και ξερά χόρτα. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 18 πυροσβέστες με επτά οχήματα, τέσσερα αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο, ενώ το έργο τους δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή. Υπό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα, κοντά σε κατοικημένη περιοχή στη Γαλάζια Ακτή στο Λαγονήσι. Τα εναέρια μέσα καθώς και ορισμένα οχήματα της πυροσβεστικής έχουν αποσυρθεί, αφού την πλήρη κατάσβεσή της και την αποκάθαρση της πυρκαγιάς έχουν αναλάβει πλέον επίγειες δυνάμεις.

Υπό έλεγχο τέθηκε επίσης, η φωτιά που εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στη Μαγούλα, ενώ δυνάμεις τις πυροσβεστικής συνεχίζουν να επιχειρούν για την πλήρη κατάσβεσή της.

Υπό μερικό έλεγχο κατάφεραν να θέσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις τη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Σκεπαστή, στη Λίμνη Ευβοίας κοντά στο δάσος, όπου βρίσκεται το χωριό. Για την πλήρη κατάσβεσή της συνεχίζουν να επιχειρούν 27 πυροσβέστες, με 11 οχήματα, επτά άτομα πεζοπόρο, δύο αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα της πυροσβεστικής. Το έργο της κατάσβεσης εξακολουθεί να δυσκολεύει ο δυνατός άνεμος που πνέει στην περιοχή.

Υπό έλεγχο τέθηκε και η φωτιά στις Πρασιές Ρεθύμνου, που εκδηλώθηκε νωρίτερα σε δύσβατο σημείο, σε κορυφή λόφου. Η φωτιά έκαψε χαμηλή βλάστηση, ενώ επί τόπου συνεχίζουν να επιχειρούν δυνάμεις της πυροσβεστικής.