Οι φήμες πως ο γνωστός σχεδιαστής στρατολογήθηκε από τα Macy’s - αμέσως μετά την συνεργασία τους με τον Karl Lagerfeld- επιβεβαιώθηκαν και περιμένουμε να δούμε τη συλλογή του λίαν συντόμως!
Για τις 26 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί το λανσάρισμα της νέας σειράς που θα κυμαίνεται σε σούπερ τιμές από 50 έως 150 δολάρια, σύμφωνα με το WWD. Να δούμε τι θα πρωτοφορέσουν οι fashionistas μιας και η μάχη για ένα Karl Lagerfeld “Impulse” κομμάτι δεν θα έχει καλά -καλά τελειώσει πριν οι Valli δημιουργίες βγουν στα Macy's.


Η κολεξιόν θα περιλαμβάνει cocktail φορέματα, φούστες, ανάλαφρες ζακέτες, εκκεντρικά παντελόνια, μπλούζες και T-shirts με τύπωμα- όλα με τα αγαπημένα υφάσματα του σχεδιαστή και πάντα με κοινό παρονομαστή τη θηλυκότητα και την πολυχρωμία που κάνουν τον οίκο του να ξεχωρίζει.


Τα Macy’s έχουν βαλθεί να φέρουν κοντά τους όλο το fashion κοινό αφού έχουν ήδη συνεργαστεί επιτυχώς με τους Matthew Williamson και Kinder Aggugini, πριν στοχεύσουν πιο ψηλά. Τα σχέδια της αλυσίδας δεν τελειώνουν εδώ μιας και ήδη βρίσκονται σε αναζήτηση για τα ονόματα που θα σχεδιάσουν τις ανοιξιάτικες σειρές και όχι μόνο. «Κοιτάμε και για άλλες κατηγορίες ένδυσης όπως παπούτσια, headbands και κοσμήματα. Όλα είναι πιθανά στο μέλλον», δήλωσε η αντιπρόεδρος διαφήμισης και marketing στο WWD, Martine Reardon.


Πηγή: STYLISTA.GR