current views are: 8

5 Αυγούστου 2018
Δημοσίευση16:21

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Μίκη Θεοδωράκη

Σε θάλαμο νοσηλεύεται ο μουσικοσυνθέτης

Δημοσίευση 16:21’

Σε θάλαμο νοσηλεύεται ο μουσικοσυνθέτης

Στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών νοσηλεύεται ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης, μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη.

Ειδικότερα ο Μίκης Θεοδωράκης, προσήλθε την Παρασκευή στις 11:19 μ.μ. στο νοσοκομείο, μετά από “νυχτερινό άτυπο προκάρδιο άλγος και επεισόδιο ταχυαρρυθμίας, με ήπια αιμοδυναμική αστάθεια”.

Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου “ανετάχθη φαρμακευτικά το επεισόδιο της ταχυαρρυθμίας” και το μεσημέρι του Σαββάτου στις 2 μ.μ. μεταφέρθηκε σε θάλαμο.

Νωρίτερα το ΑΠΕ-ΜΠΕ μετέδωσε πως ο κ. Θεοδωράκης, λόγω του πόνου στο στήθος που αισθάνθηκε και της μεγάλης ταχυκαρδίας που είχε, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Οι θεράποντες γιατροί εκτιμούν ότι ο μεγάλος κίνδυνος έχει τώρα περάσει.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Μίκη Θεοδωράκη

«Ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης προσήλθε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, την Παρασκευή, 3/8, στις 11:19μμ, μετά από νυχτερινό άτυπο προκάρδιο  άλγος και επεισόδιο ταχυαρρυθμίας. Με ήπια αιμοδυναμική αστάθεια, εισήλθε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου ανετάχθη φαρμακευτικά το επεισόδιο της ταχυαρρυθμιας, και το μεσημέρι του Σαββάτου, στις 2μμ, μεταφέρθηκε σε θάλαμο, όπου  συνεχίζει νοσηλευόμενος.»


σχετικα αρθρα