ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Εύβοια: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις - Ανοιχτά όλη τη νύχτα τα πορθμεία Αρκίτσας - Αιδηψού

Δημοσίευση 12 Αυγούστου 2018, 18:04 / Ανανεώθηκε 12 Αυγούστου 2018, 22:52
Φωτιά στην Εύβοια: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις - Ανοιχτά όλη τη νύχτα τα πορθμεία Αρκίτσας - Αιδηψού
Facebook Twitter Whatsapp

Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έκλεισε προληπτικά για λόγους ασφαλείας η κυκλοφορία στο δρόμο από τη Χαλκίδα προς τη Βόρεια Εύβοια, καθώς σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας η φωτιά πλησιάζει προς τον επαρχιακό δρόμο ο οποίος έχει καλυφθεί με πολλούς καπνούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση της Εύβοιας, έχει κλείσει ο δρόμος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από Προκόπι μέχρι Καστέλα ως προς την κάθοδο από Β. Εύβοια προς Χαλκίδα και το αντίστροφο από Καστέλα έως Προκόπι για την άνοδο από Χαλκίδα προς Β. Εύβοια.

Λόγω της πυρκαγιάς, στην Εύβοια έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και πραγματοποιούνται εκτροπές στα εξής σημεία: 

- Στη 16η Χ.Θ. της Εθνικοής Οδού Χαλκίδας - Αιδηψού στον κόμβο Καστέλλα

- Στη 49η Χ.Θ. της Εθνικής Οδού Χαλκίδας - Αιδηψού στη διασταύρωση Πηλι

Ο λιμενάρχης Αιδήψου Σωτήρης Δανίκας δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι όλα τα φέρι μποτ στη γραμμή Αρκίτσας-Αιδηψού είναι σε λειτουργία. Καθώς υπάρχουν εκατοντάδες αυτοκίνητα που θέλουν να περάσουν απέναντι στην Αρκίτσα, τα πορθμεία Αρκίτσας -Αιδηψού θα συνεχίσει να είναι σε λειτουργία μέχρι να φύγει και το τελευταίο αυτοκίνητο από την Αιδηψό, διαβεβαίωσε ο κ. Δανίκας.

Λόγω της διακοπής της κυκλοφορίας των οχημάτων στον κόμβο Καστέλλα, οι οδηγοί που κινούνται από Βόρεια Εύβοια προς Χαλκίδα θα πρέπει να κατευθύνονται προς τα Λουτρά Αιδηψού και να διέρχονται προς την Αρκίτσα, μέσω των φέρι μποτ, τα οποία θα εξυπηρετούν τους πολίτες όλη τη νύχτα.