current views are: 12

19 Αυγούστου 2018
Δημοσίευση09:03

Μόνο στο Newpost: Ληστές εμβόλισαν περιπολικό στα Άνω Λιόσια

Από… θαύμα δεν τραυματίστηκε αστυνομικός.

Δημοσίευση 09:03’

Από… θαύμα δεν τραυματίστηκε αστυνομικός.

Σε άμεσο κίνδυνο έθεσαν τη σωματική ακεραιότητα ανδρών της ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος,(ΟΠΚΕ) δύο ληστές όταν ο οδηγός οχήματος, το οποίο είχαν ακινητοποιήσει οι αστυνομικοί προκειμένου να ελέγξουν, έβαλε όπισθεν, ανέπτυξε ταχύτητα και εμβόλισε σταθμευμένο περιπολικό. Από… θαύμα δεν τραυματίστηκε αστυνομικός.

Στις 12:30 το βράδυ της Παρασκευής, 17 Αυγούστου, άνδρες της ΟΠΚΕ που πραγματοποιούσαν περιπολία στα Άνω Λιόσια, εντόπισαν όχημα που ταίριαζε σε περιγραφή που είχαν δώσει ένοικοι σπιτιού τους οποίους άγνωστοι προσπάθησαν να ληστέψουν το βράδυ της προηγούμενης νύχτας.

Οι αστυνομικοί με χρήση σειρήνων κάλεσαν τον οδηγό του αυτοκινήτου να ακινητοποιήσει το όχημα. Εκείνος όχι μόνο μου δεν υπάκουσε αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη και στην οδό Μεγάλου Κωνσταντίνου, ακινητοποιήθηκε. Από απόσταση ασφαλείας οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον οδηγό να βγει από το όχημα, αλλά εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα βάζοντας όπισθεν και εμβόλισε το περιπολικό.

Άμεσα άνδρες της ΟΠΚΕ περικύκλωσαν το αυτοκίνητο και συνέλαβαν τους δύο επιβαίνοντες. Πρόκειται για δύο Ρομά που οδηγήθηκαν στο τμήμα ασφαλείας Φυλής και ταυτοποιήθηκαν η συμμετοχή τους σε περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων στην περιοχή.


σχετικα αρθρα