Γενικά αίθριος καιρός θα είναι και σήμερα ο καιρός με τους βόρειους ανέμους να φτάνουν 7 και τοπικά στο Αιγαίο τα 8 μποφόρ με την ΕΜΥ να προβλέπει μικρή εξασθένησή τους το βράδυ Στην Αττική θα πνέουν άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  25 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στις ανατολικές παραθαλάσσιες περιοχές θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός με ανέμους μεταβλητούς 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: ασθενείς και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 35 και κατά τόπους 36 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: αίθριος. Λίγες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ορεινά της Ηπείρου. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία βόρειων διευθύνσεων τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 21 έως 37 και κατά τόπους έως 38 βαθμούς. Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: βόρειων διευθύνσεων 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 21 έως 29 και στη νότια Κρήτη έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: στα βόρεια βορειοανατολικοί 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.