current views are: 9

23 Αυγούστου 2018
Δημοσίευση21:32

Tρεις προσαγωγές για τη δολοφονία στου Φιλοπάππου

Δύο Πακιστανοί εντοπίστηκαν στην Ειδομένη και ένας Iρακινός στο κέντρο της Αθήνας.

Δημοσίευση 21:32’

Δύο Πακιστανοί εντοπίστηκαν στην Ειδομένη και ένας Iρακινός στο κέντρο της Αθήνας.

Στην προσαγωγή τριών υπόπτων για την δολοφονία του 25χρονου Νίκου Μουστάκα τον οποίον σκότωσαν στου Φιλοπάππου στις 15 Αυγούστου προχώρησαν άνδρες του τμήματος ανθρωποκτονιών της ασφάλειας  Αττικής. 

Πρόκειται για δύο Πακιστανούς,που εντοπίστηκαν λίγο πριν περάσουν από τα σύνορα της Ειδομένης.Οι ύποπτοι επιχείρησαν να διαφύγουν από τη χώρα αισθανόμενοι τον αστυνομικό “κλοιό” να στενεύει γύρω τους. Οι δύο ύποπτοι προσήχθησαν λίγο πριν τις 20:00 το απόγευμα της Πέμπτης και  τα ξημερώματα  μεταφέρθηκαν στα κεντρικά της ΓΑΔΑ για να εξεταστούν.

 

Όσο για την τρίτη προσαγωγή αυτή πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας και αφορά έναν Ιρακινό.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη τους μετά από αξιοποίηση πληροφοριών στα στέκια μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας.

Ο άτυχος Νίκος Μουστάκας,έπεσε από ύψος 20 μέτρων στου Φιλοπάππου,όταν άγνωστοι  επιτέθηκαν τόσο σε εκείνον όσο και στην φίλη του από την Πορτογαλία με σκοπό τη ληστεία,στις 22:55 το βράδυ της 15ης Αυγούστου.

Ο 25χρονος που  διέμενε στη Σκωτία και είχε έρθει στην Αθήνα για ολιγοήμερες διακοπές, βρέθηκε στο κενό,όταν επιχείρησε να αποτρέψει τους αδίστακτους ληστές από το να του αφαιρέσουν το κινητό του τηλέφωνο. Εντός των επόμενων ωρών αναμένονται ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.