current views are: 7

24 Αυγούστου 2018
Δημοσίευση07:51

Αυτοί είναι οι δύο από τους συλληφθέντες για το έγκλημα στου Φιλοπάππου

Ομολόγησαν τη ληστεία

Δημοσίευση 07:51’

Ομολόγησαν τη ληστεία

Άτομα νεαρής ηλικίας, σεσημασμένα στην ελληνική αστυνομία για κλοπές και διαρρήξεις είναι οι τρεις αλλοδαποί που συνελήφθησαν και εμπλέκονται στον θάνατο του άτυχου 25χρονου στου Φιλοπάππου.

Το Newpost, εξασφάλισε τη φωτογραφία των δύο εξ αυτών. Πρόκειται για δύο ανήλικους Πακιστανούς που επιχείρησαν να κλέψουν το κινητό τηλέφωνο του άτυχου νεαρού, ο οποίος κατέληξε κάτω από τα βράχια του Φιλοπάππου .

 

Είναι άτομα γνωστά  για την παραβατική τους συμπεριφορά, ενώ ειχαν συλληφθεί και στο παρελθόν στο κέντρο της Αθήνας.

Στη φωτογραφία ο ένας εκ των δραστών φοράει φανελάκι που αναγράφει “work hard”, δηλαδή δούλεψε σκληρά, κάτι που μάλλον δεν έκανε ποτέ, καθώς η μόνη του ενασχόληση ήταν οι κλοπές, όπως και του ομοεθνή του που ποζάρει δίπλα του με άνεση στο φακό.

Δύο από τους συλληφθέντες επιχείρησαν να φύγουν από τη χώρα μέσω Ειδομένης, ενώ ο τρίτος συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας.

Οι τρεις δράστες, μετά το τραγικό συμβάν και τον θάνατο του 25χρονου είχαν κλείσει τα κινητά τους τηλέφωνα, σε μια προσπάθεια να καλύψουν τα ίχνη τους για να μην εντοπιστούν.

«Τον απειλήσαμε με ένα σπασμένο μπουκάλι»

Οι δύο Πακιστανοί και ο Ιρακινός που συνελήφθησαν χθες το βράδυ ομολόγησαν, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ από αστυνομικές πηγές, ότι είναι οι δράστες της ληστείας στον λόφο του Φιλοπάππου, που κατέληξε στον θάνατο του 25χρονου φοιτητή.

Οι Πακιστανοί, που είναι ηλικίας 17 και 28 ετών, συνελήφθησαν στον συνοριακό σταθμό της Ειδομένης, ενώ προσπαθούσαν να διαφύγουν από τη χώρα, ενώ ο Ιρακινός εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας. Στη συνέχεια οδηγήθηκαν και οι τρεις στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου κατά τη διάρκεια της πολύωρης ανάκρισης ομολόγησαν ότι αυτοί είναι οι δράστες.

«Τον απειλήσαμε με ένα μαχαίρι και ένα σπασμένο μπουκάλι. Προσπάθησε να μας αποφύγει και έπεσε στο κενό. Δεν θέλαμε να τον σκοτώσουμε», ισχυρίστηκαν, μεταξύ άλλων, σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές, οι τρεις δράστες κατά την ανάκρισή τους αναφερόμενοι στην πτώση του 25χρονου στο κενό που του κόστισε τη ζωή του. Οι τρεις κατηγορούμενοι πρόκειται να οδηγηθούν εντός της ημέρας στον εισαγγελέα.

 


σχετικα αρθρα