Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται για σήμερα ο καιρός. Βόρειοι άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στις ανατολικές παραθαλάσσιες περιοχές η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου. 
Στη υπόλοιπη Ελλάδα:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: ασθενείς και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 36 και κατά τόπους 37 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία βόρειων διευθύνσεων τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 37 και κατά τόπους έως 38 βαθμούς. Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: βόρειων διευθύνσεων 5 με 6 και στις δυτικές Κυκλάδες τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 21 έως 29 και στη νότια Κρήτη έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: στα βόρεια βορειοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ. Στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.