current views are: 11

11 Σεπτεμβρίου 2018
Δημοσίευση06:56

Με έξι σφαίρες η εκτέλεση του άνδρα στην Αγία Παρασκευή

Το θύμα είχε απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις εκβιασμών στο χώρο της νύχτας

Δημοσίευση 06:56’

Το θύμα είχε απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις εκβιασμών στο χώρο της νύχτας

Σε πλήρη εξέλιξη συνεχίζουν να βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της εν ψυχρώ εκτέλεσης του ηλικίας 51 ετών άνδρα που δολοφονήθηκε στην οδό Νεαπόλεως στην Αγία Παρασκευή το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό του, ο άνδρας είχε δεχτεί δύο σφαίρες στο κεφάλι, δύο στους ώμους (αριστερά και δεξιά) και δύο στον σβέρκο. Το όπλο που χρησιμοποίησε ο εκτελεστής, ήταν διαμέτρου 9 χιλιοστών.

Το θύμα είχε απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις εκβιασμών στο χώρο της νύχτας και εκτιμάται πως είχε ραντεβού με τον δολοφόνο του. Βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό μάρκας Fiat, στην θέση του οδηγού με την μηχανή και τα φώτα του οχήματος ανάμμενα. Το θύμα εντόπισε ένα ζευγάρι που άκουσε τους πυροβολισμούς και κατέβηκε από την πολυκατοικία για να δει τι συμβαίνει και ενημέρωσαν την αστυνομία.

Ο δράστης κατά τη διαφυγή του με μια λευκή μοτοσικλέτα σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων,  ανέπτυξε ταχύτητα και απομακρύνθηκε από το πεζοδρόμιο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αστυνομικοί μετέβησαν τάχιστα στο σημείο και από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν να συλλέγουν μαρτυρίες και βιντεοληπτικό υλικό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στην ΕΛ.ΑΣ έχει αναφερθεί και αριθμός πινακίδας της λευκής μοτοσικλέτας  και ελέγχεται η γνησιότητά της.


σχετικα αρθρα