current views are: 7

17 Σεπτεμβρίου 2018
Δημοσίευση03:56

Βίντεο από την επίθεση του «Ρουβίκωνα» στην πρεσβεία του Ιράν

Οι δράστες επέβαιναν σε μοτοσυκλέτες και πέταξαν μπουκάλια με χρώμα.

Δημοσίευση 03:56’

Οι δράστες επέβαιναν σε μοτοσυκλέτες και πέταξαν μπουκάλια με χρώμα.

Μία ακόμη «επίθεση» πραγματοποίησε ο «Ρουβίκωνας» με στόχο την πρεσβεία του Ιράν στην οδό Στρατηγού Καλλάρη στο Παλαιό Ψυχικό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δέκα μέλη της ομάδας του «Ρουβίκωνα» που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες βρέθηκαν στις 6 τα ξημερώματα της Δευτέρας έξω από την πρεσβεία και πέταξαν μπουκάλια με χρώμα.

Στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της Ασφάλειας και η ομάδα ΔΙΑΣ έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Σχετική ανάρτηση έκανε στο Facebook ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα».

Σε κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, μεταξύ άλλων αναφέρεται: «Επιτεθηκαμε με μπογιές στην Πρεσβεία του Ιράν στην Αθήνα και καταστρέψαμε το φυλάκιο του φρουρού που της έχει διαθέσει το ελληνικό κράτος αφού του συστήσαμε να απομακρυνθεί.

Λίγες μέρες πριν το Ιρανικό θεοκρατικό καθεστώς εκτέλεσε με αργό απαγχονισμό τρεις Κούρδους επαναστάτες συνεχίζοντας μια μακριά γραμμή ωμής καταστολής που ξεκινάει από την Ισλαμική πειρατεία στην κοινωνική επανάσταση του Ιραν το 1979 και φτάνει στο σήμερα μετρώντας δεκάδες αν όχι εκατοντάδες χιλιάδες εκτελεσμένους, κατά κύριο λόγο αριστερούς και κομμουνιστές.

Τα ολέθρια λάθη των κομμουνιστικών οργανώσεων που επέτρεψαν στον μαύρο σκοταδισμό να καβαλήσει την εξουσία μόλις το αμερικανοκινούμενο και βάρβαρο καθεστώς του Σάχη ανατράπηκε από τις λαϊκές μάζες της Περσίας, πληρώνονται ακόμα με αίμα».

 


σχετικα αρθρα