current views are: 11

17 Σεπτεμβρίου 2018
Δημοσίευση19:51

Ακόμη δύο γυναίκες δηλώνουν ότι έπεσαν θύματα του 34χρονου από τη Λαμία

Νέες διαστάσεις στην περίεργη υπόθεση

Δημοσίευση 19:51’

Νέες διαστάσεις στην περίεργη υπόθεση

Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση ομηρίας της Γαλλίδας στη Λαμία καθώς, δύο ακόμη γυναίκες κατήγγειλαν ότι έπεσαν θύμα του 34χρονου.

Σύμφωνα με το LamiaReport οι περιγραφές μάλιστα δεν περιορίζονται στο ερωτικό κομμάτι και σε ενδεχόμενες προχωρημένες σεξουαλικές προτιμήσεις, αλλά στο γεγονός ότι έγιναν πράγματα παρά τη θέλησή τους, καθώς υποστηρίζουν πως υπήρξαν κι εκείνες «όμηροι» του 34χρονου, βιώνοντας εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του.

Την ίδια ώρα το κινητό τηλέφωνο και ο υπολογιστής του 34χρονου αλλά και της 24χρονης φίλης του, οι οποίες θα ελέγχθουν από ειδικούς προκειμένου να φανεί αν υπάρχει υλικό βιντεοσκοπήσεων, τι ακριβώς έχει ειπωθεί στις μεταξύ τους συνομιλίες και ότι άλλο προκύψει.

Επίσης, κατά την είσοδό τους στο διαμέρισμα οι αστυνομικές αρχές φέρεται να εντόπισαν μονωτικές ταινίες, πλαστικούς σφηκτήρες (τάιραπς), ένα μαντήλι, ένα μαύρο κολάρο αλλά και σεξουαλικά βοηθήματα.

Η κατάθεση του ζευγαριού

Πάντως, οι πρωταγωνιστές δίνουν τη δική τους εκδοχή για την υπόθεση, δια του συνηγόρου τους.  Όπως ανέφερε ο κύριος Δημήτρης Κρουπης, «η εκδοχή των εντολέων μου για την υπόθεση είναι διαφορετική. Δεν νοείται ομηρία και αρπαγή με το θύμα να έχει το κινητό συνεχώς μαζί της»

Πρόσθεσε επίσης ότι «η Γαλλίδα ήρθε στην Λαμία με δική της θέληση και έμεινε στο σπίτι του 34χρονου επίσης με την θέληση της. Η Γαλλίδα έχει φύγει πλέον από την Λαμία, αλλά είναι άγνωστο αν βρίσκεται στην Αθήνα ή έχει επιστρέψει στη χώρα της».

►Διαβάστε επίσης: «Δεν την κρατούσα όμηρο» υποστηρίζει ο 34χρονος από την Λαμία για την Γαλλίδα

σχετικα αρθρα