current views are: 7

19 Σεπτεμβρίου 2018
Δημοσίευση00:26

Νορβηγός τουρίστας έχει επισκεφτεί τη Ρόδο πάνω από 100 φορές!

Βραβεύθηκαν 60 repeaters από τη Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου

Δημοσίευση 00:26’

Βραβεύθηκαν 60 repeaters από τη Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου

Αφιερωμένες εξ ολοκλήρου στους φίλους της Ρόδου που επισκέπτονται το νησί δεκαετίες τώρα και το θεωρούν δεύτερη πατρίδα τους ήταν, για άλλη μία φορά, οι δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις απονομής τιμητικών διακρίσεων που διοργάνωσε η Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου, στο δημαρχείο.

Η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνούς Προβολής και Απόδημων Ροδίων, Μαρίζα Χατζηλαζάρου, βράβευσε συνολικά 60 επαναλαμβανόμενους επισκέπτες, λάτρεις του νησιού, 35 από τη Φινλανδία, 21 από τη Μεγάλη Βρετανία, δύο από τη Σουηδία, έναν από το Βέλγιο και έναν από τη Νορβηγία. Μεταξύ των τιμηθέντων ήταν ο Νορβηγός Johan Mikkelsen, ο οποίος έχει έρθει για διακοπές στο νησί πάνω από 100 φορές.

Κατά τη διάρκεια της απονομής των τιμητικών διακρίσεων, η κ. Χατζηλαζάρου τόνισε, μεταξύ άλλων: «Τιμάμε σήμερα όλους εσάς ως ελάχιστη ένδειξη της χαράς και της ικανοποίησης που μας δίνετε να επιλέγετε τη Ρόδο για να περάσετε τις διακοπές σας ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια, που σε πολλές περιπτώσεις φθάνουν και δεκαετίες. Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας και φέτος εδώ και είμαστε σίγουροι ότι θα σας βλέπουμε για πολλά χρόνια ακόμα».

(φωτό: dimokratiki.gr)

 


σχετικα αρθρα