ΕΛΛΑΔΑ

Νέο χτύπημα από ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα: Πάντα θα ξεφεύγουμε – Τα καλύτερα έρχονται

Δημοσίευση 18 Σεπτεμβρίου 2018, 18:24 / Ανανεώθηκε 18 Σεπτεμβρίου 2018, 18:12
Νέο χτύπημα από ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα: Πάντα θα ξεφεύγουμε – Τα καλύτερα έρχονται
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Facebook Twitter Whatsapp

«Καλύπτει» ξανά το φρουρό της πρεσβείας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μία ημέρα μετά την καταδρομική επίθεση στην πρεσβεία του Ιράν ο «θόρυβος» για τη δράση του Ρουβίκωνα δεν έχει κοπάσει.

Και μέσα σε αυτό το κλίμα ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, προειδοποιεί με ανάρτηση του στο Facebook πως «τα καλύτερα έρχονται και κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει».

Υποστηρίζει, επίσης πως, ακόμη και με 24ωρη παρακολούθηση από την ΕΛ.ΑΣ., τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας μπορούν να ξεφύγουν, καθώς υπάρχουν και αρκετοί άγνωστοι στην Αστυνομία που δίνουν περιθώριο ελιγμών.

«Και 24ωρη να γίνει η παρακολούθηση σε κάποιους από εμάς δεν θα φέρει κανένα αποτέλεσμα. Μπορούμε να ξεφύγουμε, η αν αυτό δεν καταστεί δυνατό κάποιος άλλος να πάρει την θέση μας για να καλυφθεί το κενό», γράφει.

Το ηγετικό στέλεχος της αναρχικής συλλογικότητας υπερασπίζεται εκ νέου τον φρουρό της πρεσβείας, ο οποίος δεν αντέδρασε κατά τη διάρκεια της επίθεσης. «Δεν είναι ρεαλιστικό να ζητάς από κάποιον που εκτελεί χρέη φρούρησης να είναι ''στην τσίτα' 'συνεχώς», σημειώνει χαρακτηριστικά και προσθέτει πως «δεν είναι στρατιώτης του αμερικανικού πεζικού που κάνει σκοπιά σε προκεχωρημένη θέση στην έρημο του Αφγανιστάν».

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Και 24ωρη να γίνει η παρακολούθηση σε κάποιους απο εμάς δεν θα φέρει κανένα αποτέλεσμα.

Μπορούμε να ξεφύγουμε, η αν αυτό δεν καταστεί δυνατό κάποιος άλλος να πάρει την θέση μας για να καλυφθεί το κενό.

Η παρουσία πλέον πολλών ανθρώπων στην ομάδα οι οποίοι είναι άγνωστοι στην ΕΛΑΣ, μας δίνει ενα απεριόριστο πεδίο ελιγμών που θα μπορέσει να ''απορροφήσει'' την αύξηση της αστυνομικής πίεσης.

Όσων αφορά την κουβέντα που έχει ανοίξει για την αντίδραση του φρουρού στην πρεσβεία θα πω το εξής. Δεν είναι ρεαλιστικό να ζητάς από κάποιον που εκτελεί χρέη φρούρησης να είναι ''στην τσίτα'' συνεχώς.

Ο φρουρός ενός κτιρίου στην Ελλάδα [οσο υψηλά διαβαθμισμένος στόχος και εαν είναι]δεν είναι στρατιώτης του αμερικανικού πεζικού που κάνει σκοπιά σε προκεχωρημένη θέση στην έρημο του Αφγανιστάν.

Μια σοβαρή ομάδα θα εκμεταλλευτεί τις στιγμές χαλάρωσης που μοιραία θα εμφανιστούν. Εν κατακλείδι τα καλύτερα έρχονται και κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει..».