ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτη κτηνωδία: Έκλεισαν κουταβάκια σε ξυλόφουρνο και έβαλαν φωτιά

Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου 2018, 08:38 / Ανανεώθηκε 21 Σεπτεμβρίου 2018, 08:39
Απίστευτη κτηνωδία: Έκλεισαν κουταβάκια σε ξυλόφουρνο και έβαλαν φωτιά
Facebook Twitter Whatsapp

Περίοικος που αντιλήφθηκε τι συνέβαινε έσβησε τη φωτιά

Μια απίστευτη κτηνωδία με θύματα μια ηλικιωμένη σκυλίτσα και τα κουτάβια της εκτυλίχθηκε στη Γέργερη, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΚΡΗΤΗ TV, η άτυχη ηλικιωμένη σκυλίτσα είχε βρει καταφύγιο το τελευταίο διάστημα σε ένα παλιό ξυλόφουρνο που υπάρχει στον περίβολο ενός σχολείου, το οποίο στεγάζεται σε παλιές εγκαταστάσεις κατασκήνωσης. Εκεί γέννησε πρόσφατα εννιά κουταβάκια.

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς έγιναν κόκκινο πανί για όσους την κήρυξαν ανεπιθύμητη τη σκυλίτσα και τα μωρά της και λιστοτοί άνθρωποι προσπάθησαν να την προστατέψουν.

Η κτηνωδία κορυφώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, όταν άγνωστοι δράστες έκλεισαν τη σκυλίτσα μέσα στον φούρνο, τον σφράγισαν με πέτρες και έβαλαν φωτιά για να την κάψουν μαζί με τα εννιά κουταβάκια.

Περίοικος που αντιλήφθηκε τι συνέβαινε έσβησε τη φωτιά. Ένα από τα κουταβάκια ήταν ήδη νεκρό, ενώ ένα ακόμη έχασε τη ζωή του τη νύχτα.

Σε ημιθανή πλέον κατάσταση, η σκυλίτσα μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο στο Ηράκλειο με αναπνευστικά και επιφανειακά εγκαύματα και εισήχθη σε θάλαμο οξυγόνου όπου τοποθετήθηκαν και τα κουτάβια που επέζησαν, μετά τις πρώτες βοήθειες.

Τη σοκαριστική ιστορία κατέγραψε καρέ - καρέ ο φακός της ΚΡΗΤΗ TV μετά την καταγγελία κατοίκου της περιοχής, όπου κανείς δεν θέλησε να αναφερθεί στην ταυτότητα των δραστών. Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη σκυλίτσα είχε βρεθεί στο στόχαστρο και τον περασμένο Μάιο όταν, άγνωστος δράστης την πυροβόλησε, με συνέπεια όμως τα σκάγια να πετύχουν ανήλικο μαθητή!