ΕΛΛΑΔΑ

Τι είπε στην κατάθεσή της για τον βιασμό η 22χρονη που βρέθηκε στο Ζεφύρι

Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου 2018, 09:53 / Ανανεώθηκε 21 Σεπτεμβρίου 2018, 10:58
Τι είπε στην κατάθεσή της για τον βιασμό η 22χρονη που βρέθηκε στο Ζεφύρι
Facebook Twitter Whatsapp

Παραδέχθηκε ότι είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να προχωρήσουν την έρευνα θεωρούν πως έχουν στα χέρια τους, τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, μετά την κατάθεση της 22χρονης, που εντοπίστηκε στο Ζεφύρι σε κωματώδη κατάσταση, ύστερα από ομαδικό βιασμό που φέρεται υπέστη.

Η νεαρή κοπέλα, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νικαίας, έδωσε την πρώτη της κατάθεση χθες το βράδυ. Όμως η μνήμη της δεν μπορούσε να τη βοηθήσει για να «φωτίσει» σημαντικά σημεία της υπόθεσης. Όπως το αν έχει πέσει θύμα βιασμού ή όχι.

Η ίδια δήλωσε ότι είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών και ότι το βράδυ του μοιραίου συμβάντος ξεκίνησε από το σπίτι της μ' ένα φίλο της με κατεύθυνση το Ζεφύρι προκείμενου να αγοράσουν ναρκωτικά.

Αρχικά, είπε, πήγαν σ' ένα σπίτι, στο Ζεφύρι και έκαναν χρήση ουσιών. Στη συνέχεια, περιέγραψε η 22χρονη στους αστυνομικούς, με δυο άτομα από την παρέα έφυγαν και κατευθύνθηκαν σε άλλο σπίτι. Δεν μπορούσε να προσδιορίσει που είναι αυτό καθώς η μνήμη της είναι ακόμα θολή. Είπε όμως ότι και στο δεύτερο σπίτι έκανε χρήση ναρκωτικών.

Από εκείνο το σημείο και μετά, χάνει την επαφή της με την πραγματικότητα. Δεν θυμάται τίποτα και επανάκτησε την επαφή της όταν ήταν ήδη στο νοσοκομείο.

Όσον αφορά στο ζήτημα του βιασμού, η νεαρή κοπέλα αποκάλυψε στα στελέχη της Ασφάλειας πως για αρκετές ημέρες πριν από το περιστατικό δεν είχε σεξουαλική επαφή, αλλά δεν θυμάται τίποτα από εκείνη την ημέρα.

Η 22χρονη ανέφερε το ονοματεπώνυμο του άνδρα που τη συνόδευε. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν, τον κάλεσαν για κατάθεση και ουσιαστικά τους επιβεβαίωσε τα λεγόμενά της, ενώ φαίνεται ότι σε κάποιο σημείο οι δρόμοι τους χώρισαν.