current views are: 12

22 Σεπτεμβρίου 2018
Δημοσίευση19:47

Ζακ Κωστόπουλος: Αυτός είναι ο άνδρας που έχασε τη ζωή του επιχειρώντας να ληστέψει κοσμηματοπωλείο

Το αντίο των φίλων του.

Δημοσίευση 19:47’

Το αντίο των φίλων του.

Ακτιβιστής της ΛΟΑΤΚΙ και γνωστή drag queen ήταν ο Ζακ Κωστόπουλος, ο οποίος έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του, επιχειρώντας να ληστέψει κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια το μεσημέρι της Παρασκευής.

«Είμαι 30 χρονών, Drag Queen, ακτιβιστής. Είμαι οροθετικός, είμαι αδερφή. Ασχολούμαι ως ακτιβιστής κυρίως με αυτά τα θέματα, αλλά και με τα ανθρώπινα δικαιώματα γενικά. Είμαι μια Drag Queen οροθετική τσούλα!», είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, τον Φεβρουάριο του 2017, στο 3pointmagazine.gr.

Διαβάστε επίσης:
Ποινική δίωξη για κακούργημα στον κοσμηματοπώλη – Τι ισχυρίζεται για το θάνατο του επίδοξου ληστή

Οι φίλοι του είναι συγκλονισμένοι με την είδηση του θανάτου του και τον αποχαιρετούν μέσω social media. 

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος αποχαιρέτησε, μέσω Facebook, τον φίλο του, υπογραμμίζοντας πως «ο γλυκός φίλος μας, φτιαγμένος, μπήκε (πρώτη φορά στη ζωή του) να κλέψει το κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια(ναι αυτό που βλέπετε στις ειδήσεις)…».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου έχει ως εξής:

«Αυτή η ψυχάρα, αυτός ο αλήτης, αυτός ο γλυκός φίλος μας, φτιαγμένος, μπήκε(πρώτη φορά στη ζωή του) να κλέψει το κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια(ναι αυτό που βλέπετε στις ειδήσεις)… Η βασανισμένη, η γενναία, η γλυκιά, η σκληρή ψυχούλα του, στην κρίση του κάθε αναμάρτητου. Δεν θα συνέλθουμε και θα σ αγαπάμε Ζακ μου» έγραψε ο κ. Βαλλιανάτος.


σχετικα αρθρα