ΕΛΛΑΔΑ

Το συγκλονιστικό βίντεο με τον ληστή του κοσμηματοπωλείου να δέχεται βάναυσα χτυπήματα

Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου 2018, 23:57 / Ανανεώθηκε 25 Σεπτεμβρίου 2018, 09:27
Facebook Twitter Whatsapp

Τον κλωτσούν αλύπητα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σοκαριστικό είναι το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και δείχνει να δέχεται βίαια χτυπήματα από δύο άνδρες. 

Μάλιστα ο ένας φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου που προσπάθησε να ληστέψει το θύμα.

Αρχικά φαίνεται οι δύο άνδρες τον κλωτσούν, για εκφοβισμό στον αέρα αλλά εν συνεχεία οι κλωτσιές βρίσκουν το κεφάλι του δράστη. Το τελευταίο και σφοδρότερο χτύπημα έχει ως αποτέλεσμα το κρανίο του ληστή να χτυπήσει με δύναμη στο πεζοδρόμιο.

Οι δύο άνδρες χτυπούν αλύπητα το κεφάλι και τα πλευρά του δράστη την ώρα που ομάδα ατόμων σπεύδει να τους σταματήσει.

Δύο λεπτά αργότερα, τον τραυματισμένο από τα χτυπήματα και τα γυαλιά δράστη, ο οποίος τρεκλίζοντας προσπαθεί ανεπιτυχώς από το σημείο, παραλαμβάνει το ΕΚΑΒ ενώ άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έχουν φτάσει επίσης στο σημείο.

Στο βίντεο διακρίνεται ότι ο δράστης δέχεται μια νέα κλωτσιά από άλλο άτομο στην πλάτη και ευρισκόμενος σε κατάσταση αμόκ, παίρνει ένα κομμάτι σπασμένο γυαλί, σηκώνεται και  απειλεί με αυτό τον άνδρα του ΕΚΑΒ και τους παρευρισκομένους.

Σημειώνεται ότι ο δεύτερος άνδρας δεν έχει εντοπιστεί και αναζητείται από τις αρχές.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του αναμένεται να δείξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Συνήγορος κοσμηματοπώλη: Δεν είχε καμία συμμετοχή στην τραγική κατάληξη

Σύμφωνα με τον συνήγορό του Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο, ο κοσμηματοπώλης δεν έχει καμία συμμετοχή στην τραγική κατάληξη του ανθρώπου που επιχείρησε τη ληστεία : «Έχουμε ένα θλιβερό περιστατικό γι’ όλους, στο οποίο όμως δεν έχει συμμετοχή στο επελθόν αποτέλεσμα ο εντολέας μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο συνήγορος. Ο κ. Αναγνωστόπουλος τόνισε πως ο κατηγορούμενος έπραξε τα αυτονόητα: «Η πρώτη του ενέργεια ήταν η προσφυγή στην πολιτεία ειδοποιώντας την αστυνομία. Έπειτα προσπάθησε να εμποδίσει τη διαφυγή του δράστη μαζί με άλλους περαστικούς που προσέτρεξαν. Στη συνέχεια ο δράστης της κλοπής στην προσπάθεια του να βγει τραυματίστηκε από τα σπασμένα γυαλιά».

Σύμφωνα με τον συνήγορο, δεν ήταν ο τραυματισμός του δράστη που επέδρασε στην απώλεια της ζωής του και ως απόδειξη σε αυτό ο κ. Αναγωστόπουλος τόνισε πως αφού βγήκε από το κοσμηματοπωλείο «και ενώ είχε ήδη έρθει στο σημείο η ομάδα ΔΙΑΣ αλλά και το ΕΚΑΒ, σηκώθηκε και επιτέθηκε εναντίον τους απειλώντας τους με ένα κομμάτι σπασμένου γυαλιού».