current views are: 9

1 Οκτωβρίου 2018
Δημοσίευση10:37

ΠΟΕΔΗΝ: Η τρομοκρατία της ντουντούκας

«Μασκαρεμένοι Ασφαλίτες παρακολουθούν στελέχη του κινήματος κατά των Πλειστηριασμών»

Δημοσίευση 10:37’

«Μασκαρεμένοι Ασφαλίτες παρακολουθούν στελέχη του κινήματος κατά των Πλειστηριασμών»

Στην καταγγελία ότι «μασκαρεμένοι ασφαλίτες παρακολουθούν στελέχη του κινήματος κατά των Πλειστηριασμών» προχώρησε η η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ). 

Συγκεκριμένα η ΠΟΕΔΗΝ στην ανακοίνωσή της αναφέρει: 

«Καταδικάζουμε την Κυβέρνηση που αμόλησε τους Ασφαλίτες να παρακολουθούν και να καταγράφουν Κινητοποιήσεις, Αρχηγούς Κομμάτων, Στελέχη Πολιτικών, Συνδικαλιστικών και Κοινωνικών φορέων, που η δράση τους δεν αρέσει στην Κυβέρνηση.

Η καθεστωτική νοοτροπία της Κυβέρνησης δεν έχει όρια. Τι άλλο θα δούμε; Μασκαρεμένοι ασφαλίτες παρακολουθούν και καταγράφουν τις Κινητοποιήσεις κατά των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας και προφανώς και όλες τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων.

Ο κος Τσίπρας από το κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη που υποστήριζε ως αντιπολίτευση, τώρα φορτώνει τα μισά αδικήματα του ποινικού κώδικα σε αρχηγό Κόμματος και σε όσους αντιστέκονται κατά των πλειστηριασμών.
Τέτοιος ξεπεσμός. 

Ανησυχούμε ιδιαίτερα μετά από όσα αποκαλύπτονται. Η αστυνομία ούτε απέναντι στην ΠΟΕΔΗΝ κρατάει λουλούδια.

Θυμίζουμε το ξύλο και τα χημικά που φάγαμε το Καλοκαίρι έξω από το Υπουργείο Οικονομικών και τη σύλληψη της ντουντούκας της ΠΟΕΔΗΝ που ακόμη εξετάζεται ως προϊόν εγκληματικής οργάνωσης στην Αστυνομική Διεύθυνση Ασφάλειας της Αττικής. Ή μήπως βρίσκεται στη φημισμένη υπηρεσία της Αστυνομίας «Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος»; Πάμπολλες μηνυτήριες αναφορές κατατέθηκαν σε βάρος μας για δήθεν επεισόδια  που προκαλέσαμε σε κινητοποιήσεις. 

Και κατηγορούμενοι και δαρμένοι είμαστε όσοι σήμερα αγωνιζόμαστε για την προστασία των Κοινωνικών Δικαιωμάτων.

Τέτοιος ξεπεσμός για την καρέκλα της εξουσίας».


σχετικα αρθρα