current views are: 7

4 Οκτωβρίου 2018
Δημοσίευση11:31

Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας για υπόθεση Χανκς: Ερευνούμε αν πέσαμε θύμα εξαπάτησης

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Δημοσίευση 11:31’

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Το ενδεχόμενο να έχει πέσει «θύμα εξαπάτησης» εξετάζει το Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας, σχετικά με τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για άφιξη του Τομ Χανκς στην Αθήνα ως καλεσμένου για φιλανθρωπικό σκοπό.

Σε ανακοίνωσή του το Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας, ξεκαθαρίζει ότι η είσοδος στην φιλανθρωπική εκδήλωση παρουσία του Τομ Χανκς είναι δωρεάν και όχι επί χρήμασι, όπως γράφτηκε, και σημειώνει ότι διεξάγεται έρευνα από τις Αρχές για να διαπιστωθεί αν η εκπρόσωπος του Οργανισμού κ. Ηλιοπούλου, έπεσε θύμα εξαπάτησης από φερόμενο εκπρόσωπο του χολυγουντιανού ηθοποιού.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

«Σχετικά με τα δημοσιεύματα που αφορούν την άφιξη του κυρίου Χανκς στην Αθήνα ως καλεσμένου του Ε.Ι.Π.Δ για φιλανθρωπικό σκοπό δηλώνουμε:

-Η είσοδος στην εκδήλωση είχε εξαγγελθεί ότι είναι δωρεάν και όχι επί χρήμασι όπως εσφαλμένα δημοσιεύτηκε.

Με πρωτοβουλία του Ε.Ι.Π.Δ διεξάγεται έρευνα με τις ελληνικές αρχές για να διαπιστωθεί αν ο οργανισμός και συγκεκριμένα η εκπρόσωπός του κυρία Άντα Ηλιοπούλου έπεσε θύμα εξαπάτησης από δήθεν εκπρόσωπο του κυρίου Χανκς, καθώς επίσης και κατά πόσον τα έγγραφα που ο οργανισμός έχει στη διάθεσή του είναι αυθεντικά ή όχι».

Διαβάστε επίσης: 
►Ο Τομ Χανκς καταγγέλλει το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτιστικής Διπλωματίας ότι χρησιμοποίησε το όνομά του εν αγνοία του


σχετικα αρθρα