current views are: 6

11 Οκτωβρίου 2018
Δημοσίευση06:22

Κρήτη: Σήμερα το «τελευταίο αντίο» στην 53χρονη – Μετανιωμένος ο δράστης

«Δεν θυμάμαι τίποτα δεν ξέρω γιατί το έκανα».

Δημοσίευση 06:22’

«Δεν θυμάμαι τίποτα δεν ξέρω γιατί το έκανα».

Με σκυμμένο το κεφάλι καθ όλη την διάρκεια της προανακριτικής διαδικασίας ισχυριζόταν ότι δεν θυμάται λεπτομέρειες από την αποτρόπαια πράξη του. Σε ερωτήσεις των αστυνομικών για το πως και πόσες μαχαιριές έδωσε στην άτυχη Μαρίνα Τζωρμπατζάκη, δεν ήταν σε θέση να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις.

«Δεν θυμάμαι τίποτα δεν ξέρω γιατί το έκανα» έλεγε συνεχώς στους αξιωματικούς της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι τόσο εκείνη όσο και τα ανίψια του τα υπεραγαπούσε και ήταν η οικογένεια του Κατά την κατάθεση του σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, έβαλε τα κλάματα .

Ο ίδιος μέχρι το βράδυ της Τετάρτης δεν είχε ζητήσει δικηγόρο. Νωρίς το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Το τελευταίο αντίο στην άτυχη Μαρίνα

Στις 11.00 το πρωί στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην άτυχη Μαρίνα Τζωρμπατζάκη,  που χθες το πρωί βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του 60χρονου πρώην κουνιάδου της

H άτυχη Μαρίνα ήταν παντρεμένη δύο φορές και είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά, δύο από κάθε γάμο. Χαμογελαστή, πάντα πρόσχαρη και με έναν καλό λόγο για όλους ήταν η 53χρονη Μαρίνα,όπως την περιγράφουν συγγενείς και φίλοι.


σχετικα αρθρα