ΕΛΛΑΔΑ

«Ήταν κανονικός ηθοποιός, γλυκομίλητος, ευγενικός» - Μαρτυρίες θυμάτων του 63χρονου απατεώνα

Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου 2018, 15:51 / Ανανεώθηκε 16 Οκτωβρίου 2018, 16:13
«Ήταν κανονικός ηθοποιός, γλυκομίλητος, ευγενικός» - Μαρτυρίες θυμάτων του 63χρονου απατεώνα
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Facebook Twitter Whatsapp

Ο κρατούμενος στις φυλακές Διαβατών που παρίστανε μεταξύ άλλων τον εφοριακό σχετίζεται με τουλάχιστον 34 περιπτώσεις εξαπάτησης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Ήταν κανονικός "ηθοποιός", γλυκομίλητος, ευγενικός με προσεγμένη εμφάνιση και μου είπε ότι είναι ο προϊστάμενος της εφορίας στην Καλαμαριά»: με αυτόν τον τρόπο περιέγραψε, μιλώντας στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Λουκία Αντωνοπούλου τον 63χρονο άντρα, που κατάφερε να εξαπατήσει την ίδια, αλλά και δεκάδες άλλους ηλικιωμένους στη Θεσσαλονίκη, από το 2014 μέχρι το καλοκαίρι του 2018, πριν συλληφθεί από την αστυνομία.

«Με πλησίασε ενώ περπατούσα στο δρόμο, μου είπε "γεια σου πατριώτισσα" και υποστήριξε ότι γνώριζε το λεβέντη τον άντρα μου, μάλιστα μου είπε επίσης ότι είναι ο προϊστάμενος της εφορίας στην Καλαμαριά και εάν χρειαστώ κάτι θα μπορούσε να με βοηθήσει» ανάφερε η γυναίκα, περιγράφοντας πώς την εξαπάτησε.

«Στη συνέχεια χτύπησε το τηλέφωνό του και μου είπε ότι έχει άρρωστο τον αδελφό του και χρειάζεται άμεσα χρήματα. Του είπα ότι δεν έχω μαζί μου και τελικά με ρώτησε εάν έχω στο σπίτι και ότι θα μου τα επέστρεφε το ίδιο απόγευμα. Λύγισα και είπα να τον βοηθήσω, είχα 200 ευρώ για να πληρώσω το αέριο, έτσι πήγαμε μαζί στο σπίτι και του έδωσα τα 150 ευρώ. Δεν πονηρεύτηκα σε τίποτα, ήταν γλυκομίλητος, ευγενικός, με προσεγμένη εμφάνιση και μου έδωσε και το τηλέφωνό του που τελικά δεν ήταν αληθινό. Μόλις έφυγε από το σπίτι "ξύπνησα" και το ανέφερα αμέσως στην αστυνομία» είπε η κ. Αντωνοπούλου.

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο lawandorder.gr