ΕΛΛΑΔΑ

Ψωμιάδης: Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος, εφόσον ξεκαθαριστούν κάποια θέματα

Δημοσίευση 11 Οκτωβρίου 2018, 15:44 / Ανανεώθηκε 18 Οκτωβρίου 2018, 18:43
Ψωμιάδης: Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος, εφόσον ξεκαθαριστούν κάποια θέματα
Facebook Twitter Whatsapp

Ζήτησε συνάντηση με Μητσοτάκη

Έτοιμος να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο της Θεσσαλονίκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 εμφανίστηκε ο πρώην νομάρχης και περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, σε σημερινή συνέντευξη Τύπου.

«Δεν έκρυψα ποτέ τη θέληση μου για τον δήμο Θεσσαλονίκης», είπε ο κ.Ψωμιαδης και πρόσθεσε: «Δεν έχω πρόβλημα να κατέβω υποψήφιος. Εάν ξεκαθαριστούν κάποιες προϋποθέσεις τις επόμενες ημέρες -που δεν έχουν σχέση με θέματα δικαιοσύνης- από σήμερα θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, με σεβασμό σε όλες τις υποψηφιότητες».

Υπογράμμισε πως είναι ανοιχτός σε συνεργασίες και προτάσεις. «Η Θεσσαλονίκη θέλει έναν δήμαρχο να ενώνει και να μη διχάζει», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν θέλω μια πόλη "στρας", μια πόλη μεταμφιεσμένη» ανέφερε ο κ.Ψωμιαδης και συμπλήρωσε: «είμαι έτοιμος να δώσω τη μάχη για τη Θεσσαλονίκη, αν και θα προσπαθήσουν να με τσαλακώσουν και να με πολτοποιήσουν».

Όπως είπε κατεβαίνει στις εκλογές ανεξάρτητος, ωστόσο έχει ζητήσει εδώ και λίγες ημέρες συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριακο Μητσοτάκη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ