current views are: 10

18 Οκτωβρίου 2018
Δημοσίευση11:29

Πρέβεζα: «Χτενίζουν» την τάφρο όπου βρέθηκε το μυστηριώδες κρανίο (εικόνες)

Από το πρωί άνδρες της 5ης ΕΜΑΚ Ιωαννίνων και εθελοντές ερευνούν την περιοχή σπιθαμή προς σπιθαμή

Δημοσίευση 11:29’

Από το πρωί άνδρες της 5ης ΕΜΑΚ Ιωαννίνων και εθελοντές ερευνούν την περιοχή σπιθαμή προς σπιθαμή

Άνδρες της 5ης ΕΜΑΚ Ιωαννίνων και εθελοντές ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή από το πρωί την τάφρο στη ΒΙΠΕ Πρέβεζας όπου βρέθηκε πριν από τέσσερις ημέρες ένα ανθρώπινο κρανίο. Μέσα στις λάσπες και στα βαλτόνερα συνεχίζεται η προσπάθεια να εντοπιστεί κάθε στοιχείο που θα βοηθούσε στη λύση του μυστηρίου

Σύμφωνα με το lawandorder.gr, τα ευρήματα του ιατροδικαστή είναι συμβατά με την υπόθεση της εξαφάνισης μιας νεαρής γυναίκας τον Ιούνιο του 2010 από την περιοχή της Πρέβεζας. Να σημειωθεί ότι έφτασε σήμερα το πρωί στα εγκληματολογικά της Ασφάλειας το δείγμα από το συγγενικό της περιβάλλον για διασταύρωση DNA.

Ειδικότερα, από την πρώτη στιγμή ο εντοπισμός του κρανίου «ξύπνησε» μνήμες από την υπόθεση της Αγγελικής Πεπόνη, η οποία είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς στις 17 Ιουνίου 2010 και από τότε δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής, καθώς το κρανίο ανήκει σε γυναίκα, ο θάνατος της οποίας τοποθετείται πριν από περίπου 10 χρόνια, περίοδος κατά την οποία αγνοείται η Αγγελική Πεπόνη. Το κρανίο εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας, ενώ λήφθηκαν δείγματα DNA από τη μητέρα και την αδελφή της κοπέλας.

Σημειώνεται πως προτού εξαφανιστεί, η κοπέλα είχε τροχαίο ατύχημα και είχε χτυπήσει στο κεφάλι. Στοιχεία από το νοσοκομείο Πρέβεζας ενδέχεται να βοηθήσουν κι αυτά στην ταυτοποίηση ταυτοποίηση των τραυμάτων. Ο τελευταίος άνθρωπος που την είχε δει ζωντανή την Αγγελική πριν εξαφανιστεί, ήταν ο 59χρονος φίλος της και σημειώνεται πως το κρανίο εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του.

 


σχετικα αρθρα