Μέσα σε σακούλες...με ρύζι και ζάχαρη (!) είχαν κρύψει 600 γραμμάρια ηρωΐνης δύο άνδρες αφγανικής καταγωγής, οι οποίοι συνελήφθησαν στην Ν.Ε.Ο. στο ύψος του Αιγίου (βενζινάδικα) από άνδρες της Ασφάλειας Αιγίου και οι οποίοι αφγανοί κατευθύνονταν από Αθήνα προς Πάτρα για να προμηθεύσουν με ναρκωτικά τους συνδέσμους τους στην Αχαΐα.

Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου, στα πλαίσια του αγώνα για την πάταξη της εμπορίας ναρκωτικών στην περιοχή μας, άνδρες της Ασφάλειας Αιγίου, της ΟΠΚΕ και της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, αξιοποιώντας πληροφορίες, εντόπισαν το αυτοκίνητο με τους δύο αφγανούς και το σταμάτησαν για να ακολουθήσει εξονυχιστικός έλεγχος στο εσωτερικό του. Οι αστυνομικοί βρήκαν στο πορτ μπαγκάζ του ΙΧ δύο σακούλες με ρύζι, βάρους περίπου πέντε κιλών, στις οποίες κρύβονταν από ένα συσκευασμένο σακουλάκι με ηρωΐνη βάρους 250 γρ. Επίσης, βρέθηκαν και δύο πακέτα ζάχαρης, τα οποία περιείχαν από ένα σακουλάκι ηρωΐνης των 50 γρ, οπότε συνολικά η ποσότητα έφτασε τα 600 γραμμάρια.

Τα ναρκωτικά και το αυτοκίνητο κατασχέθησαν, ενώ οι δύο αφγανοί συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα. Ανακοινώσεις για περαιτέρω λεπτομέρεις αναμένονται από την Ασφάλεια Αιγίου.

Πηγή: filodimos.gr