Πολυπληθής συμμορία που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών χαπιών σε στέκια ουσιοεξαρτημένων ατόμων, εξαρθρώθηκε από δυνάμεις της αστυνομίας. Τρεις Πακιστανοί ηλικίας 23, 29 και 30 ετών, δύο Ιρακινοί 19 και 27 χρονών, ένας 29χρονος Σύριος, καθώς και ένας 36χρονος Ρουμάνος συνελήφθησαν, καθώς διακινούσαν τα χάπια, σε πιάτσες της Αθήνας, εκμεταλλευόμενοι την αρρώστια των ναρκομανών, οι οποίοι αναγκάζονταν να πουλήσουν από τα κινητά τους τηλέφωνα μέχρι και τις βέρες τους προκειμένου να προμηθευτούν τα χάπια.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, σύμφωνα με τις οποίες ομάδα ατόμων διακινεί μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών χαπιών σε πιάτσες της Αθήνας, αστυνομικοί εντόπισαν και έθεσαν υπό διακριτική επιτήρηση δύο πολυκατοικίες στο κέντρο.

 Στην κατοχή ενός εκ των μελών της συμμορίας, ο οποίος εξήλθε από τη μία πολυκατοικία, βρέθηκαν 400 ναρκωτικά χάπια, ενώ ύστερα από έφοδο σε διαμέρισμα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα 1.523 ναρκωτικά χάπια, 922 ευρώ, δέκα χρυσές και δύο ασημένιες αλυσίδες, δύο βέρες, δύο ρολόγια, πέντε κινητά τηλέφωνα, δύο φορητοί υπολογιστές, μία τηλεόραση , μία φωτογραφική μηχανή, καθώς και μία σιδερογροθιά.

Εντός του διαμερίσματος εντοπίστηκαν επίσης άλλοι δύο αλλοδαποί, οι οποίοι συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε σε διαμέρισμα της δεύτερης πολυκατοικίας εντοπίστηκαν, συνελήφθησαν ακόμη τέσσερα άτομα, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηρωίνη βάρους 15,5 γραμμαρίων, οκτώ κινητά τηλέφωνα και 395 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, κατηγορούμενοι για «σύσταση εγκληματικής οργάνωσης», «διακεκριμένες κλοπές», «πλαστογραφία», παράβαση του νόμου «περί ναρκωτικών», του νόμου «περί αλλοδαπών» και του νόμου «περί όπλων».