ΕΛΛΑΔΑ

Συγκρούσεις στη Νάξο για την υδροδότηση περιοχών του νησιού

Δημοσίευση 20 Οκτωβρίου 2018, 17:35 / Ανανεώθηκε 20 Οκτωβρίου 2018, 18:13
Συγκρούσεις στη Νάξο για την υδροδότηση περιοχών του νησιού
Photo: naxostimes
Facebook Twitter Whatsapp

Αντιδρούν οι κάτοικοι σε απόφαση της δημοτικής αρχής

Αντιδρούν αγρότες και κάτοικοι των περιοχών Δαμαριώνα και Φιλωτίου Νάξου στην απόφαση του δήμου να υδροδοτηθεί από καινούργια γεώτρηση το πεδινό μέρος του νησιού. Και αυτό γιατί όπως επισημαίνουν ήδη υδροδοτούνται πεδινές περιοχές του νησιού από άλλες δυο γεωτρήσεις.

Από χθες ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην περιοχή (μετά από αίτημα της δημοτικής αρχής) προκειμένου να περιφρουρήσουν την εξέλιξη του έργου και να διασφαλιστεί η ομαλότητα στην περιοχή. 

Αγρότες και κάτοικοι το πρωί του Σαββάτου μετά από συμπλοκή με τα ΜΑΤ που βρίσκονται για δεύτερη ημέρα στην περιοχή όπου διεξάγονται οι εργασίες σύνδεσης έσπασαν τον κλοιό και έφτασαν στο σημείο όπου ήταν τα μηχανήματα και οι εργαζόμενοι στο έργο, με αποτέλεσμα να σταματήσουν και πάλι οι εργασίες σύνδεσης που την Παρασκευή με την παρουσία των ΜΑΤ, συνεχίστηκαν.

Από τη συμπλοκή που υπήρξε τραυματίστηκε από χτύπημα που δέχθηκε με γκλοπ ένα άντρας περίπου 40 ετών, ο οποίος έχει και πρόβλημα υγείας, μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου.

Πηγές: cycladesvoicenaxostimes