ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω 28ης Οκτωβρίου

Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου 2018, 15:41 / Ανανεώθηκε 22 Οκτωβρίου 2018, 15:51
Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω 28ης Οκτωβρίου
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Facebook Twitter Whatsapp

Από την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου έως και την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του εορτασμού του πολιούχου της, Αγίου Δημητρίου και της εθνικής επετείου.

Σύμφωνα με την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, μεθαύριο θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών, στο τμήμα της από τη Νέα Αερογέφυρα Θέρμης (Οδός Προφήτη Ηλία) μέχρι την Αερογέφυρα Ρυσίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τις 07.30 έως τις 16.00, λόγω της Γενικής Δοκιμαστικής Παρέλασης των Μηχανοκίνητων Τμημάτων. Με βάση την ίδια ανακοίνωση, η κυκλοφορία των κινουμένων οχημάτων από Θεσσαλονίκη προς Ν. Μουδανιά θα διεξάγεται ως εξής: Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών, Νέα Αερογέφυρα Θέρμης, Προφήτη Ηλία, Επ. Οδός Θεσσαλονίκης-Ν. Μηχανιώνας, διασταύρωση Ν. Ρυσίου, προς Ν. Ρύσιο, Αερογέφυρα Ν. Ρυσίου, Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών.

Για τα οχήματα που θα κινούνται από Ν.Μουδανιά με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη: Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Ν.Μουδανιών, Αερογέφυρα Ν. Ρυσίου, προς Ν.Ρύσιο, Επ.Οδός Θεσσαλονίκης -Ν.Μηχανιώνας, Προφήτη Ηλία, Νέα Αερογέφυρα Θέρμης, Ε.Ο. Θεσσαλονίκης -Ν.Μουδανιών. Περισσότερες πληροφορίες για όλες τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, είναι διαθέσιμες εδώ.