Σύλληψη 34χρονου Πακιστανού που στις αρχές του χρόνου, μαζί με συνεργούς του, απήγαγε και διαμέλισε ομοεθνή του. Ένας 34χρονος Πακιστανός, ο οποίος συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, ήταν ο δράστης της στυγερής δολοφονίας ομοεθνή του, στις αρχές του χρόνου.

Ο δράστης μαζί με δύο συνεργούς του είχαν απαγάγει το θύμα και ζητούσαν λύτρα από την οικογένειά του. Ενώ, στη συνέχεια, δολοφόνησαν το θύμα, διαμελίζοντάς το.

Αστυνομικοί είχαν βρει στις 4 Ιανουαρίου το κεφάλι και κάτω άκρα του άτυχου Πακιστανού στο ΧΥΤΑ στα Α. Λιόσια και το υπόλοιπο σώμα βρέθηκε την επόμενη ημέρα σε διαμέρισμα στους Αμπελοκήπους.

Σε βάρος του 34χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του 13ου τακτικού ανακριτή Αθηνών για «αρπαγή», «εκβίαση» και «ανθρωποκτονία από πρόθεση».

Συγκατηγορούμενοι του συλληφθέντα είναι ακόμη δύο ομοεθνείς του, ένας εκ των οποίων είναι ήδη προφυλακισμένος για άλλα αδικήματα, τη συνενοχή του οποίου ομολόγησε ο 34χρονος, ενώ ο τρίτος διαφεύγει της σύλληψης και αναζητείται.

Ο δράστης θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα πρωτοδικών Αθηνών.