current views are: 10

23 Οκτωβρίου 2018
Δημοσίευση04:14

Αλλαγή δρομολογίων στα λεωφορεία λόγω επιθέσεων στο Καματερό

Η νέα αφετηρία της γραμμής 701.

Δημοσίευση 04:14’

Η νέα αφετηρία της γραμμής 701.

Την αλλαγή δρομολογίων λόγω σειράς επιθέσεων από αγνώστους με πέτρες κατά εν κινήσει λεωφορείων στην οδό Παπάγου στο Καματερό, αποφάσισε το σωματείο εργαζομένων του ΟΑΣΑ για λόγους προστασίας της σωματικής ακεραιότητας των οδηγών.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η νέα αφετηρία της γραμμής 701, Καματερό- Ίλιον – Ανθούπολη, να γίνει η πλατεία του Αγίου Τρύφωνος στο Καματερό και η  νέα αφετηρία για την γραμμή 704, Καματερό για πλατεία Αγίων Αναργύρων, να γίνει η συμβολή των οδών Παπάγου και Παύλου Μελά.

Μετά την δημοσιοποίηση του θέματος, η διοίκηση του ΟΑΣΑ συγκάλεσε σύσκεψη για το θέμα με την συμμετοχή της ΕΛ.ΑΣ., του δήμου Αγίου Αναργύρων- Καματερό και του σωματείου εργαζομένων της επιχείρησης για το πρωι της Πέμπτης στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στην οδό Μετσόβου. Η εξέλιξη βρίσκει την θετική ανταπόκριση των εργαζομένων που θορυβήθηκαν  από τις 11 επιθέσεις σε διάστημα δυο εβδομάδων, με το μέλος του Δ.Σ του σωματείου εργαζομένων, κ. Φώτη Νικολακόπουλο, να δηλώνει πως «αναμένει να παρθούν οι απαραίτητες αποφάσεις για την προστασία των συναδέλφων μου προκειμένου να γυρνάνε ασφαλείς στα σπίτια τους μετά το τέλος της βάρδιας τους».

Διαβάστε επίσης:
►Αποκλειστικό: Τρόμος για οδηγούς λεωφορείων στο Καματερό από επιθέσεις άγνωστων με πέτρες!


σχετικα αρθρα