ΕΛΛΑΔΑ

Χειροπέδες σε γνωστό εφοπλιστή μετά από συμπλοκή με αστυνομικούς στην Τρούμπα για έναν... σκύλο

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 23 Οκτωβρίου 2018, 08:35 / Ανανεώθηκε 24 Οκτωβρίου 2018, 13:51
Χειροπέδες σε γνωστό εφοπλιστή μετά από συμπλοκή με αστυνομικούς στην Τρούμπα για έναν... σκύλο
Facebook Twitter Whatsapp

Τον είχε αφήσει η ιδιοκτήτρια μέσα στο αυτοκίνητό της

«Χειροπέδες» σε γνωστό εφοπλιστή και τον γιο του που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από ριάλιτι παιχνίδι, πέρασαν αστυνομικοί καθώς οι δύο άνδρες φέρονται να τους επιτέθηκαν το βράδυ της Κυριακής έξω από γνωστό μπαρ στην περιοχή της Τρούμπας στον Πειραιά. 

Αφορμή για το περιστατικό στάθηκε η εγκατάλειψη ενός σκύλου μέσα σε αυτοκίνητο, από γυναίκα που βρισκόταν στην παρέα του εφοπλιστή. Το σκυλί καθώς περνούσε η ώρα και ήταν κλεισμένο στο όχημα, άρχισε να γαβγίζει με αποτέλεσμα να προκαλέσει το ενδιαφέρον των διερχόμενων.

Μια γυναίκα κάλεσε την αστυνομία με τους αστυνομικούς να αναζητούν την ιδιοκτήτρια. Λίγη ώρα αργότερα η γυναίκα εντοπίστηκε και ανέφερε πως πάει να πάρει την τσάντα της, προκείμενου να τους ακολουθήσει στο τμήμα.  

Λίγα λεπτά αργότερα η γυναίκα βγήκε από το μπαρ, συνοδεία του εφοπλιστή και του γιου του που σύμφωνα με τις αναφορές των αστυνομικών, ξεκίνησαν να κινούνται επιθετικά εναντίον τους και να τους βρίζουν.

Γρήγορα τα αίματα άναψαν με τους δύο άνδρες να χειροδικούν κατά των αστυνομικών οι οποίοι και προχώρησαν στη σύλληψή τους, παρουσία των έκπληκτων θαμώνων των γύρω καταστημάτων.