current views are: 8

23 Οκτωβρίου 2018
Δημοσίευση12:12

Έγκλημα στην Πετρούπολη: «Καταπέλτης» για τον πατέρα της αδικοχαμένης Ειρήνης ο σύντροφός της

«Ήταν σαν ταινία τρόμου. Αίματα υπήρχαν παντού», είπε μεταξύ άλλων. 

Δημοσίευση 12:12’

«Ήταν σαν ταινία τρόμου. Αίματα υπήρχαν παντού», είπε μεταξύ άλλων. 

«Η Ειρήνη ήταν ένας άνθρωπος πολύ χαρούμενος και ήθελε να είναι καλά. Κανονίζαμε διακοπές. Ψάχναμε σπίτι για να ζήσουμε μαζί. Είχε όνειρα. Δε θα μπορούσε να κάνει η ίδια κακό στον εαυτό της».

Με αυτά τα λόγια περιέγραψε σήμερα στην κατάθεσή του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, τη σχέση του με τη αδικοχαμένη Ειρήνη, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 18 ετών, αφού πρώτα, ο πατέρας της, σύμφωνα με τη Δικαιοσύνη, την έπνιξε, τη μαχαίρωσε και μετά έβαλε φωτιά στο διαμέρισμά τους στην Πετρούπολη.

Ο νεαρός στην κατάθεσή του ήταν «καταπέλτης» για τον 65χρονο πατέρα της Ειρήνης, ο οποίος δικάζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, χαρακτηρίζοντας εικόνες της υπόθεσης «ταινία τρόμου»,.

Το έγκλημα είχε λάβει χώρα τον Αύγουστο του 2017 με την άτυχη κοπέλα λίγες ημέρα μετά το περιστατικό να χάνει τη μάχη για τη ζωή στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε σήμερα στο δίκη, ο φίλος της Ειρήνης, ο κατηγορούμενος, σήμερα, πατέρας της δεν ενέκρινε τη σχέση που είχε εκείνη μαζί του, λόγω της αλβανικής καταγωγής του.

Ο σύντροφος της αδικοχαμένης κοπέλας χαρακτήρισε μάλιστα τον 65χρονο κατηγορούμενο ως έναν άνθρωπο δόλιο και κακό. Ο ίδιος στην κατάθεσή του περιέγραψε τι ακριβώς έγινε από την στιγμή που ενημερώθηκε από τον ξάδελφο της Ειρήνης να πάει  γρήγορα στο διαμέρισμα στην Πετρούπολη, όπου η 18χρονη ζούσε με την πατέρα της.

Κατέθεσε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας: «Με πήρε τηλέφωνο ο ξάδελφος της Ειρήνης και μου λέει “τρέχα, τη δέρνει”. Με το που έφθασα έξω από το σπίτι, μου λέει ο ξάδελφός της:” Τώρα σταμάτησε να φωνάζει βοήθεια”. Βλέπαμε ότι έβγαιναν καπνοί από το σπίτι. Μόλις μπήκαμε μέσα, είδα τον πατέρα να βρίσκεται πάνω στο κρεβάτι με την κοπέλα και φαινόταν να την έσφιγγε πολύ. Σαν να ήθελε να την εμποδίσει να φύγει. Και οι δύο δεν είχαν τις αισθήσεις τους. Όταν την είδα μετά στο νοσοκομείο, ήταν παραμορφωμένη».

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο lawandorder.gr


σχετικα αρθρα